Vanaf binnenkomst tot en met de behandeling wordt je vriendelijk atttent, zorgvuldig en deskundig behandeld. Ook in de tijd van Covid-19 kunnen met de juiste voorzorgsmaatregelen de behandelingen 'gewoon' doorgang vinden
Zie zin hierboven.
Laatste keer liep er een tandarts ( in opleiding??) mee. Het is dan wel fijn om even de moeite te nemen om iemand voor te stellen en zijn functie te benoemen. Even aandacht kost maar 10 sec
Ga altijd met een goed gevoel weg.
Prima ontvangst, mooi op tijd en goed geholpen.
Zeer vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg wat en waarom ze iets doen.
Buiten mijn behandeling om ,viel me op dat er over dingen gecommuniceerd worden waarbij de patiënt bij zit , ik vindt dit persoonlijk niet kunnen Denk hierbij aan bestellingen, of apparatuur die gemaakt moest worden. Plus dat ik vindt dat de apparatuur moet functioneren als er een patiënt voor een behandeling komt.
Fijne praktijk met zorgvuldige, vriendelijke, rustige, en betrokken tandarts, en assistentes. Goede en vriendelijke communicatie met receptionistes.
Ik ben heel tevreden , ik wordt door iedereen vriendelijk geholpen, uitleg is prima bij vragen.
De mondhygiëniste had woensdag 23 -9-2020 30 min. voor een behandeling ze heeft 20 min. staan praten over het zakken van tandvlees uiteindelijk vroeg ik of ze nog wat ging doen, ze zei ja maar ik heb nog maar 10 min. de tijd dus moest het snel gebeuren. Ik baalde, en ben bang dat ik voor een behandeling van 30min. moet betalen.
Goed advies bij tandvlees problemen
Wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen
Goede ervaring
Prima behandeling, goede uitleg. Geen wachttijden. Vriendelijke tandarts en assistent. Voldoende maatregelen tegen corona.
Ik heb mezelf afgebeld voor een afspraak ivm met Corona , en alsnog een rekening gehad van 30 euro ! Ik heb gebeld Voor uitleg , krijg ik te horen Aan de telefoon horen , de tandarts wilt u niet meer behandelen . zo respectloos gaan ze met je om!
Ik vind het hele fijne artsen!
Ik was telaat, en alsnog konne ze mij helpen! Echt heel fijn
Het was naar kiezen trekken,maar de begeleiding en behandeling was prima.
De laatste paar afspraken met de heer Hollander en zijn assistenten verliepen zorgvuldig, rustig, netjes en professioneel.
Voor het eerst bij de mondhygiënist geweest. Mijn gebit is grondig schoongemaakt. Zij heeft uitgelegd hoe ik mijn gebit beter schoon kan houden en tandsteen tegen kan gaan. Dit is mij helaas nog nooit uitgelegd door de tandarts. De behandeling was goed. Helaas heb ik een half uur moeten wachten omdat de degene voor mij te laat was. Dit is me inmiddels al meerdere keren overkomen bij een afspraak bij de tandarts. Zelfs als ik een afspraak om 8.15 heb, ben ik later aan de beurt. Daarnaast bleek achteraf de factuur niet juist te zijn. Goede behandeling, maar alles er om heen kan aanzienlijk beter.
even weggeweest naar TCM omdat dat dichtbij huis was. Na de eerste keer snel weer terug naar Lancelot
Ik ben in februari 2020 door tandarts Rozing het laatst behandeld, maar ben onlangs bij mondhygiëniste Chanel geweest. Bij de laatste vraag van deze beoordeling vond ik haar naam niet terug, maar mijn beoordeling gaat dus over haar. Ik vond haar een zeer prettige persoonlijkheid, die naar mijn mening vriendelijk en professioneel was in haar benadering naar mij als cliënt.
Ik ben hartelijk ontvangen, en heel netjes behandeld. Top!
Uitstekende behandeling
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!