Je kunt er altijd en snel terecht als er acute klachten zijn.
zie de rest
Zowel tandzorg als mondhygiëne op vakkundige wijze verricht en vriendelijk toegelicht. TOP.
Alles keurig geregeld
Vriendelijk en vakkundig
De tandarts en haar assistent waren geel lief, geduldig en vriendelijk . Heel veel danken!
Altijd een goede ervaring gehad bij mijn tandarts mevr Tullemans
Redelijk goed. Ik ben nooit enthousiast over tandartsen. Omdat ik ontzettend bang ben En bijna nooit over deze onderwerp praat
Goed en vriendelijk geholpen
Geen opmerkingen.
Mijn angst werd goed weggenomen door de tandarts
Zie titel!
Prettig behandeld goeie communicatie
Goede en veilige ervaring
Snel en netjes geholpen. Tandarts Tullemans denkt met je mee en helpt waar ze kan.
Een goede ervaring legt uit als er wat gedaan moet worden aan vullingen. en een nieuwe afspraak maken voor een vervolg afspraak.
Ik vindt iedereen erg aardig
Was bij binnenkomst meteen aan de beurt en werd heel snel geholpen nav mijn klachten
fijn geholpen vriendelijke mensen!
Gewoon goed
Word goed geholpen!! Je word goed geadviseerd en praktijk houd rekening mee met Corona maatregelen.
Word altijd netjes en kordaat behandeld. Zowel de receptioniste en tandtechnische tandarts
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!