Uitstekend dus
Prima tandarts
No nonense controle, to the point. Zeer bedachtzaam en netjes.
Snel geholpen, nette ontvangst. Duidelijke informatie: de bevestiging van een afspraak per mail is erg fijn. Ook een smsje kort voor de afspraak is handig!
Ik wilde een secound upinion over mijn kunstgebit boven en dat was prima. Tot ik terug kwam bij mijn eigen tandarts. Die heeft mij letterlijk de deur uitgezet. Hij accepteerde de secound upinion niet. Dan kom ik net zo goed bij hem weg gaan. Kortom ik mocht zijn praktijk De Kiezel niet meer betreden. Sta nu bij jullie ingeschreven via de verzekering omdat ik niet wist anders wat te doen.
Gewaardeerd als klant, dat is een hele geruststelling en ik kom graag terug .. Een Vriendelijk woordje Goedemiddag dat is een hele oppepper .. naar de tandarts gaan is best eng .. heeft u nog gevoelige plekken bij uw tanden vraagt de tandarts .. nee gelukkig niet zeg ik ... dan kijkt ie en zegt ie ... goed hoor en lacht vriendelijk !
Ik kom nu ca. een half jaar bij Mondzorgcentrum Heerhugowaard, maar ik ben er écht heel erg tevreden over. Je kan er snel terecht, de sfeer is prettig en voor zover ik kan beoordelen us de tandarts die mij behandeld zeer kundig.
Ik ben uitstekend geholpen en de behandeling was keurig. Tevreden met het resultaat
Wordt altijd goed geholpen iedereen vriendelijk en staan altijd klaar. Zeer tevreden!
Keurig op de afgesproken tijd. Goed geholpen met een duidelijke uitleg tijdens de behandeling.
De tandarts neemt de tijd en geeft goede adviezen en luistert goed.
Prettige binnenkomst, goed ontvangen en keurig op tijd mijn behandeling ondergaan.
Goede tandzorg, bij problemen snelle actie en snel geholpen
Slechte uitleg behandelplan Verplicht naar mondhygiëniste
Minder dan 10 minuten zitten wachten.
Goede opgelossing ivm afwezigheid van mijn eigen mondhygiëniste
Snel en goed gedaan
Mijn bovengebit was door tweeën gebroken. Gebeld en gebracht voor half tien ochtends en om half drie s'middags dezelfde dag was het al klaar. Top!
Op tijd behandeld.
goed geholpen, vriendelijk personeel. hoefde niet lang te wachten uitstekende praktijk
dik tevreden op tijd geholpen
Mijn ervaring met deze praktijk mondzorgcentrumheerhugowaard is zeer goed. Het is een mooi strak modern praktijk met uiterste vriendelijke medewerkers. Onlangs heb ik een behandeling bij E. Schokker. Zij wil wel rekening houden met de patiënt en doet dat ook nog eens op een geïnteresseerde open en mensgerichte wijze. Wil eigenlijk zeggen dat veel zorgverleners dan weliswaar meestal hun werk wel aardig goed doen, maar zijn helaas niet klant gericht en willen geen rekening houden met bijvoorbeeld specifieke wensen, "handicap" van hun patiënt. Of ze zeggen dat ze het willen maar in de praktijk merk je dat je "lastig" wordt gevonden dat er geen echte belangstelling is voor je probleem en opmerking en ze vinden ook geen echte oplossing. Toppers!
Een afspraak gemaakt,snel aan de beurt.goede uitleg gekregen,over behandeling en kosten.vriendelijke mensen.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!