De vorige controle vond ik prima gaan. Maar hiervoor was ik geweest voor vulling, omdat mijn tand was gebroken. De vorige vulling bleef er jaren in zitten. Toen ik het nu weer had laten doen, is het er 4 keer weer opnieuw gedaan en moest ik telkens ervoor terug komen wat best vervelend was. Verder moest ik toen die keren vaak ook lang wachten en vertelde ze mij niet wat ze gingen doen, terwijl ik het telkens wel best spannend vind en het fijn vind wat er gebeurd. Maar de laatste controle was al veel beter wat de voorgaande keren wel een beetje goed heeft gemaakt :)
In de ruime zin van het woord staat veiligheid en hygiëne volledig vooraan.
een gewone controle, bij deze controle is ook een holle kies opgevuld, dat dit meteen kon is zeer goed.
Zeer vriendelijk,snel en pijnloos geholpen!
Geen bijzondere ervaring. Ik werd netjes geholpen en te woord gestaan.
Tandarts Ed en zijn assistente zijn toppers. Heldere uitleg, vakkundig en geduldig. Ga zo door!
Word altijd prettig geholpen. Zowel bij het maken van een afspraak als tijdens de controle/behandeling zelf.
Gewoon goede behandeling en rustige en professionele werkomgeving en werkhouding.
Mw Tullemans is eerlijk ,helder en betrouwbaar
elk halfjaar een gecombineerde afspraak met tandarts en mondhygieniste. kom hier al jaren met veel plezier. ook al is behandeld worden nooit een feestje, het team maakt dat dit wel prettig is. ook ziet het er een stuk netter uit, nu het mooi is opgeknapt.
De tandarts is kundig en vriendelijk
mevrouw Rozing is erg lief en rustig met kinderen. En heel geduldig. En voor volwassenen idem dito :-)
50minuten moeten wachten om een xommunicatie foutje dus helaas 2sterren afspraak gaatje vullen, werd mondhygiënist en de afspraak welke gemaakt was voor mondhygiënist is blijkbaar voor gaatje vullen
Prima praktijk, de tandarts die ik heb is zeer kundig en verstaat haar vak. Enige minpuntje is dat je altijd lang moet wachten voor je aan de beurt bent. Wellicht een idee om de afspraken iets ruimer in te plannen en meer op uitlopen te anticiperen.
Hele goede service
Zeer goed, fijn gesprek met Ed en goede behandeling
Zoals altijd fijn geholpen, ook de corona maatregelen worden goed aangehouden. Zeer vriendelijk voor de jongere patiënten.
Het is jammer dat de tandartsen niet iedere dag aanwezig zijn, als je wat hebt , dat is meestal dat je tandarts niet aanwezig is die dag. Bij nood wordt je toch wel geholpen .
fijne tandarts en assistentes
Nooit fijn om te moeten gaan - vullen. Maar met begrip en gevoel geregeld. Alleen jammer van die spoeling vooraf.. :(
Gewoon goed
Ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan
Aardige, kundige specialistes, die vakwerk leveren. Waarom een 9, en niet een tien? De wachtkamer is prima, leuk met de treinstoelen, maar waarom namen nog altijd omgeroepen worden.... Dat kan (overal, ook in ziekenhuizen, bij artsen, bij gemeentes) toch slimmer opgelost worden? Ik heb een tamelijk bijzondere achternaam, en niet iedereen hoeft van mijn huisartsen-, tandartsen of welk bezoek ook te weten...
Na anderhalf jaar laat ik mijn vrouw niet meer in de wachtkamer zitten tijdens mijn behandeling, maar neem ik haar mee de praktijk in, dit werkt. Sinds die tijd schijnt er opeens een plan van aanpak te zijn en word het overtollige vlees bij mijn implantaten verwijderd. Ik ben voor het overtollige vlees bij mijn implantaten ook bij een andere tandarts geweest omdat ik het zat was na een jaar!, maar helaas deze kon niets doen omdat ik een ander systeem van implantaten heb, Nu ben ik dus verplicht om bij Lancelot te blijven!! Bij de balie voor afspraken weten ze opeens niet meer dat ik elk jaar voor controle moet komen voor mijn implantaten als ik een nieuwe afspraak wil maken.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!