Al jaren bent ik cliënt bij Peter Blommendaal; werd altijd goed en snel geholpen. Goed was het dit keer ook, maar zeker niet snel : eerst een kwartier moeten wachten en aan het eind van de controle werden er 2 foto's gemaakt. Moest even wachten in de wachtruimte, maar heb het idee dat men mij vergeten was. Dus toen er weer een nieuwe cliënt naar binnen werd geroepen, heb ik de assistente even aangeschoten : " O ja, de foto's waren goed gelukt .... ". Jammer, een minpuntje.
Ik ben goed geholpen zoals ik altijd ben geholpen.
Deskundig en rustig
Ik wist niet dat ik mij de balie moest melden.
Ik word altijd goed geholpen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd.
Een goede mondhygiëniste. Zachtjes, beleefd,vriendelijk en netjes ,top.
De dames achter de balie hadden meer aandacht voor elkaar dan voor de klant. Er zou een bevestiging e-mail verstuurd worden aangaande een vervolg afspraak en een volgende halfjaarlijkse controle, maar de e-mail is nog niet ontvangen. De entree is kaal en sfeerloos.
Tandarts bezoek I.v.m. losgelaten spalk. Ik kon de zelfde dag terecht en kwam bij tandarts den Hollander en assistente Chantal! Leuke samenwerking tussen de twee. Goed geholpen!
Goede correcte behandeling. Lange wachttijd voor mondhygieniste
Bij binnenkomst onduidelijk
Na een vulling verloren te hebben kon ik direct de volgende dag terecht. Daarna de kies snel gerepareerd.
Snel en persoonlijk.
Er werd goed de tijd voor me genomen, ook voor een gezondheidspraatje. Lieve medewerkers.
Gewoon goed en duidelijk tewoord gestaan
Prima hoor. Was keurig op de afgesproken tijd aan de beurt. En het nodige vervolg was ook snel te plannen.
Ervaren krachten en wordt goed geholpen.
Prettig en toegankelijk
Goed in zijn werk, vaste gezichten
ontspannen
Het was even zoeken, waar het is, maar het adres zat in mijn hoofd. Duikerweg nr. 6. Na vragen aan een medewerker of hier ook tandarts Blommendaal zit. Deze bevestigde dit en meldde me aan de balie.
Het is een fijne en vriendelijke praktijk
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!