Fijne plek en goeie zorg. Erg prettig om zelfs als je wat angstig bent heen te gaan.
NVT
Zoals bovenstaande
Zeer positief zoals altijd
Goed advies , goede behandeling en bij pijn is er altijd plek
Altijd goed behandeld!
Goedemiddag ... Goedemiddag is mijn antwoord en meteen daarop waarvoor ik kom .. neemt u plaats wordt er gezegd .. u bent inderdaad een kwartier te vroeg .. oh ! zeg ik .. dan rook ik buiten even een klein sigaretje en moet ik me dan weer melden !? .. nee hoor, ik weet dat u er bent, u kunt gewoon plaats nemen. Dank jullie wel.
Kundig en vriendelijk personeel
Fijne tandarts en personeel. Ben al jaren bij deze praktijk en ga nooit meer weg. Nemen altijd de tijd voor je..
De gebruikelijke email afspraak notificatie niet gestuurd dus afspraak gemist. En dan moet je 4 maanden wachten voordat men er tijd heeft. Onzinnige naamsverandering wel een email over maar niet de afspraak notificatie......
Altijd goed , vertrouwd adres al jaren klant.
Geweldig al ben je geen fan.
De accommodatie is prachtig de behandelingen waren prima.
Prima vervanger van tandarts Blom. Alhoewel ik hem wel mis!
Als er een afspraak gemaakt wordt is het mooi dat je ter bevestiging een mail krijg en daarna ook voor de afspraak nog een herinnering gemaild krijg.
prettig
Inmiddels ben ik ongeveer 10 jaar 'patient' bij dokter Blommendaal en dat tot volle tevredenheid. Daarvoor was ik bij Lancelot en de tandartsen waren zwetsers.....
Heel fijn geholpen, ondanks mijn aversie jegens mensen die in mijn mond zitten te wroeten
Je wordt hartelijk ontvangen door de receptioniste waarna de assistente je meeneemt naar de behandelkamer. Na een controle wordt gericht advies gegeven en de klant met oplossingen geholpen wat mij erg aanspreekt. Hier wordt de tijd voor genomen en gericht antwoord gegeven op de vragen.
Mijn ervaring is nog steeds onveranderd. Goed en kundig team.
Ging snel en goed
Altijd vriendelijk personeel en handig dat als je afspraak maakt je daarvan direct een email van ontvangt
Vlot afspraak te regelen. Prettige sfeer, vriendelijke en deskundige tandarts.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!