Ik ben snel en goed geholpen met mijn kiespijn.
Ben al jaren tevreden met de behandeling door de mondhygiëniste
Het is jammer dat ik de laatste jaren steeds een andere tandarts heb. De mondhygiëniste is prima die behandeld mij al een paar jaar en is vriendelijk.
Mijn kies was gebroken en er was eigenlijk geen plek, maar na wat heen enweer bellen kon ik na een afzegging toch terecht, en daar was ik superblij mee! Fijn geholpen! bedankt!
Goede zorg
Keurig op tijd, goed geholpen
We zijn goed geholpen.
Fijne behandeling bij madelon
Werken op tijd Goed contact en herinneringen vd afspraak
Voor 10 minuten ruim €120,- vind ik rijkelijk veel. Behandeling prima, alles keurig op tijd. Hier geen enkel commentaar op.
Een stuk sneller aan de beurt dan op de oude locatie. Dat is wel prettig.
Verder geen toelichting nodig, niet waar?
Zie hierboven
Zoals altijd, heel gezellig. En dan ook nog prima behandeling gehad.
11 jaar niet geweest door diverse omstandigheden.. tandarts ondertussen samen gegaan met n andere tandarts.. service en vriendelijkheid niks veranderd ..
Prima behandeling.
Wat mij opvalt is dat zowel de tandartsen als de assistenten zoveel plezier hebben in hun werk! Complimenten.
Ik was met een minuut of 5 al nagekeken. Was voor controle.
ik ben zeer tevreden met de behandeling door dr. den Hollander en zijn assistente
De praktijkruimte op de vorige locatie vond ik mooier.
zie hierboven
Nog steeds rekening houdend met Covid restricties even spoelen voordat de controle begint. Tandarts en assistente zijn vriendelijk en vakkundig en snel. Altijd prettig.
vriendelijke bejegening en ter zake informatie
1e controle na 1 1/2 na verhuizing meteen kies laten reageren. Voor iemand die super angst heeft voor de tandarts ben ik erg goed op mijn gemak gesteld. Behandeling werd in etappes gedaan.
Netjes behandeld tijdens binnenkomst, zou niet misstaan dat de tandarts zich even voor zou stellen.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!