Wachttijd is kort ,prima tandarts, zeer tevreden. Na de verbouwing vind ik het nog al steriel in de hal en wachtruimte Was voorheen warmer aangekleed.
Na een nare ervaring bij mijn vorige tandarts was dit een fijne rustige ervaring.
Afspraken worden afgehandeld op de aangegeven tijd en de tandarts neemt de tijd en zorgt er al jaren voor goed onderhoud van mijn tanden en kiezen. Verder is alles binnen de organisatie uitstekend geregeld.
nog maar 2 keer ervaring op gedaan in 3 jaar
Keurig netjes
Mijn ervaring bij deze praktijk is heel goed. Ik heb in mijn jeugd nare ervaringen gehad bij mijn tandarts toen. Hier hebben ze met geduld en rekening houden met, ervoor gezorgd dat ik toch weer opnieuw afspraken maak. Vorige week ook weer naar de mondhygiënist geweest en ook zij is heel vriendelijk en vakkundig.
Een opmerking, betreffende Corona, ik ga ervan uit als je bij jullie komt dat mensen geen klachten hebben. Tijdens het wachten word het wel steeds aan mensen die binnen komen gevraagd. “ Grappig was wel dat de assistente na haar vraag zelf al zei, tja als het wel zo was, zou u hier niet zijn”. We hebben toch van te voren een vragenlijst ingevuld, dan hoeft deze vraag toch niet gesteld te worden? Geef iets wat al zoveel angst bij mensen veroorzaakt niet nog extra aandacht! Veel mensen vinden een tandarts bezoek al niet echt fijn. Angst op angst is geen goede combinatie. Goed bedoelde opmerking, verder ben ik erg blij met onze tandarts Mevr. Tullemans.
Uit het niks zie ik dat we bij een ander bedrijf zitten ( mondzorgcentrum ipv Lancelot ) Tandarts was zeer onpersoonlijk en zakelijk Al met al niet tevree met de gang van zaken
Op de nieuwe locatie is de persoonlijke benadering ongewijzigd gebleven. Houden zo.
Ik vind het niet leuk om naar de tandarts te gaan maar zowel Elize als Peter stellen je erg op je gemak
Zeer tevreden over alles
men doet er alles aan om het bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk te maken
Zoals ik gewend bent altijd tevreden en netjes geholpen
Alles vooraf besproken en uitgelegd, behandeling duurde korter dan ik gedacht had , geen pijn gehad
Zeer vriendelijke en deskundige tandarts
alles verliep soepel, geen op of aanmerkingen
zeer prettige ervaring
Vriendelijk te woord gestaan, deskundig behandeld
Ik heb speciaal gekozen voor een angst tandarts en dat bevalt mij heel goed zelfs. Ze is vriendelijk, begripvol en geduldig!
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!