Goede ontvangst door vriendelijke dame bij de receptie, tandarts Blommendaal komt altijd vriendelijk en gefocust over, hij luistert naar mijn vragen en beantwoord ze duidelijk. Heel klein verbeterpunt indien mogelijk, iets meer parkeerruimte. Oja, wat ook handig zou zijn is de mogelijkheid om via het mailtje waarmee je online een afspraak voor controle kan maken, ook de mogelijkheid zou zijn om extra aan te vinken dat je ook gebitsreiniging nodig hebt, zodat alles in 1 afspraak gedaan kan worden, scheelt weer een ritje (en een keer extra oppas regelen voor mijn dochtertje).
alles gaat op een correcte manier in een goeie en harmonische sfeer en zoals afgesproken.
Kom al 15 jaar bij dezelfde tandarts .Vriendelijke assistentes en tandarts .Altijd even een praatje bij binnenkomst en de behandeling word keurig uitgelegd. Zeer tevreden !
Fijn. Geholpen
Mooie locatie en vriendelijke benadering .alles bij elkaar voor goede mondzorg.
Een vlotte controle behandeling en vriendelijk personeel
Zie hier boven
Alles prima geregeld en vlot en deskundig geholpen
Het trekken van een kies was voor mij spannend. Mede door angst voor de tandarts en prikangst maar zowel de tandarts als de assistente waren begripvol en namen de tijd. Zoals altijd vriendelijk en professioneel geholpen met duidelijk nazorg advies.
Het is nooit leuk. Om naar de tandarts te moeten. Maar het is wel goed geregeld allemaal..
Alles schoon en netjes. Was ook zeer snel klaar pri.a dus
Zoals altijd,goed !!
Tevens neemt hij de tijd ook een vriendelijke assistente . De wachtruimte met receptie is er enorm op vooruit gegaan.
tevreden op basis van jarenlange historie
nvt
Prima ontvangst en zeer tevreden over de behandeling.
en goede zorg voor gebit en patient.
Afspraak maken ging moeizaam vanwege website bug
Altijd goede zorg en aangename sfeer!
Men is vriendelijk en belangstellend hoe het op dit moment met je gaat. Daarbij volgt altijd een uitleg over de behandeling.
Aangename sfeer. Deskundig advies.
vriendelijk personeel,ze stellen je gerust,als je ze vraagt te vertellen wat ze bij je gaan doen leggen ze het goed uit
Al jaren voor mij een zeer deskundige, vertrouwde en toegankelijke specialist.
Keurige ontvangst bij de balie en niet lang hoeven wachten voor ik aan de beurt was. Vakkundig en professioneel.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!