Ok
Behandeling door mondhygiëniste was uitstekend en heel zorgvuldig. Daarna door naar tandarts Olivares. Door de combinatie van eerst de mondhygiëniste en daarna de tandarts controle kan dit heel efficiënt in korte tijd worden gedaan. Uitstekende behandeling van beide.
Was op tijd geholpen
Mijn afspraak stond niet in de agenda, maar ik kon toch terecht bij de tandarts voor mijn controle en bespreken van de foto's, fijn! En mijn laatste afspraak bij de preventie assistent verliep ook heel goed, ze hield rekening met klachten die ik de laatste keer had na afloop van de behandeling en hield daar nu goed rekening mee. Ik had geen last achteraf of tijdens de behandeling en ze ging grondig en secuur te werk. resultaat ziet er goed uit, dus dik tevreden
Ik vind het een koude en kille lokatie
Snel en discreet :-)
Het was goed en vriendelijke behandeling.
Ik kwam voor een controle. Er werd niet zo veel gedaan, alleen foto's gemaakt en gezegt dat het niet goed is, niet wat of hoe het verder moet. Vervolgens doorgestuurd naar de mondhygiëniste waar ik nog twee maanden op moet wachten.
Mijn tandarts is hetzelfde gebleven en ik ben daar tevreden mee.
Aankleding in de wachtruimte mag wat gezelliger isn nu erg steriel en kaal.
Zijn altijd erg vriendelijk zowel tandarts als de mondhygiëniste. Ik ben zeer tevreden in deze praktijk.
Controle is altijd prima. Prettige, open sfeer en altijd een gezellig praatje met de tandarts en de assistente. Ik kan het natuurlijk niet echt beoordelen maar volgens mij is Er heel kundig en hij voert geen onnodige dingen uit. Bij andere tandartsen nog wel eens het gevoel gehad dat ze gaatjes vulden om het gat in hun portemonnee te vullen, maar hier nooit. Enige wat ik jammer vindt is hoe saai en steriel de wachtruimte is geworden. Alles wat Lancelot een eigen karakter gaf is nu weg. Maar verder alleen maar positief.
Er werken kundige mensen maar het ziet er allemaal iets minder professioneel uit vind ik zelf. De praktijk is heel 'basic' ingericht waar het voorheen iets meer 'aangekleed' was. Wachtruimte is nu niet meer dan een ruimte met een versleten vloer, een paar stoelen en een balie (waar overigens vriendelijke dames aan zitten). Ik vond de wachtruimte in het verleden prettiger.
Zeer geslaagde metamorfose van de kliniek. Personeel zeer vriendelijk,
Gloria deed het geweldig!
Mijn ervaring met het mondzorgcentrum zijn heel goed.
keurig en rustig
Erg fijne tandarts
Ondanks dat we maar 2 x per jaar langs komen worden we door de tandarts ontvangen alsof we er wekelijks komen, voelt heel welkom.
Vakkundige behandelaar, gebruik makend van je modernste technieken en een prettig mens
Prettig en ga zonder vrees
Ik denk dat alles een dikke voldoende haalt.
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!