Zie bovenstaande.
Ik kom al jaren bij Mondzorgcentrum Heerhugowaard en ben altijd erg tevreden en snel geholpen. Ik krijg regelmatig goed advies om mijn gebit goed en pijnloos te verzorgen. Daarnaast denkt de tandarts altijd met je mee en neemt de tijd voor je. Beste tandarts die ik heb gehad.
Het ontvangst op de nieuwe locatie?? Niet echt een warm welkom. De afspraak liep een kwartier uit. Reden was een spoedgeval. Op zich niet erg, iedereen is blij als je met een spoedgeval geholpen kan worden. Maar als er 3!!!! Personen achter de balie zitten en niemand kan dat even vertellen? Als antwoord krijgen dat het niet anders is!!
Als vrouwelijke patiënt kun je geen rok of jurk aan gezien de positie van de behandelingsstoel van de mondhygiëniste, dit met betrekking tot de deur. Tevens een raampje in de behandelkamer dat ook uitkijkt op dezelfde positie in de stoel. Geeft een onaangenaam gevoel. Hoe weet ik dat het personeel is gevaccineerd? Aan de bezoeker wordt gevraagd om een lijst vantevoren in te vullen maar de bezoeker weet niets over het personeel. Zag achter de balie dat het personeel onderling geen afstand hield.
Keurig netjes.
Vriendelijke medewerkers bij de receptie en de artsen zijn toegankelijk en geruststellend. Moderne praktijk met zier vriendelijke medwerkers.
Goed ervaart!
Er wordt goed en met veel geduld omgegaan met mijn angst. Alles wordt goed uitgelegd qua behandelstappen wat veel spanning weghaald. Altijd erg tevreden geweest. Ben al ruim 15 jaar bij de praktijk.
De tandartsen waren gezellig en open in gesprek en gedrag. Ze werkten snel en grondig.
Goede praktijk met vriendelijk en kundig personeel
Word altijd prima geholpen. Geen opmerkingen
Alles was duidelijk. De uitleg die ik kreeg was ook duidelijk. Een hele fijne ervaring als je angstig bent voor de tandarts.
Er wordt gewerkt volgens tijdschema, men is vriendelijk, duidelijk in uitleg wat men doet. Met de nodige zorgvuldigheid en kennis.
Goed.
Peter is een goede rustige tandarts, die aandacht voor je heeft..top !
Goede zorg met aandacht voor de client.
Op tijd, goed behandeld.
Voldoende
Goede uitleg. Persoonlijke benadering.
Mijn ervaring is met mondhygiëniste Madelon, een hele fijne vrouw. Zij heeft de reiniging geheel met de hand gedaan, erg fijn omdat ik met de elektrische reiniging slechte ervaringen heb. Top!
begon al bij de balie, prima klantvriendelijke dame. De mondhygieniste ter zake deskundig en behulpzaam bij het zoeken naar de juiste tand ragers
tandarts was 15 minuten te laat voor de afspraak
Heel prettig om gecombineerde afspraken te kunnen maken. Aansluitend: de mondhygiëniste en de tandarts. Prettige rustgevende lokatie. Die rust stralen ook de mondhygiëniste en de tandarts uit!
Sinds tandarts Blom weg is, is de praktijk één drama. Ik moet zeggen dat ik afgelopen week door de heer Hollander ben geholpen en dat dit prima was. Mijn onderstaande reactie heeft echt betrekking op de vervanger van de heer Blom. Mevrouw … en op de mevrouw welke de laatste afspraak heeft ingepland;)
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!