Werd welkom geheten en naam gecontroleerd en zeer vriendelijk behandeld
Ik werd op tijd binnen geroepen, behandeling was prima en ik werd vriendelijk benaderd.
Ik had aangegeven om geen foto’s te maken. Ik krijg het gevoel dat ze zonder foto’s maken eigenlijk niet zoveel kunnen. Dat voelt niet goed
Gezellig met een praatje
Mijn tanden zijn nog nooit zo mooi schoongemaakt. Gulia is erg professioneel en heeft mij ontzettend veel tips gegeven. Mijn tanden zijn lastig schoon te maken (kiezen dicht op elkaar enz) maar na 30 jaar heb ik nu dankzij Gulia beter door hoe ik dit het beste kan doen! Ik ben ontzettend blij met je Gulia en ik plan mijn volgende behandeling weer bij jou in. Nogmaals dank!!
Neemt de tijd om te controleren
prima g.b.
Prettig, geruststellend, aardige mensen, duidelijke uitleg en prima informatie.
...
Controles gaan snel, de tandarts gebruikt moeilijke termen. Je hebt geen inzicht in je dossier. Maar gelukkig is de huidige tandarts er al weer even al was Middelkoop toch nog de fijnste. Huidige tandarts maakt goed schoon. Wachtruimte was voorheen mooier en betere stoelen.
Vriendelijk en ze doen goed hun werk
Ik kom al jaren bij Peter op de locatie middenwaard en nu op de nieuwe locatie en het is altijd goed geweest, nooit klachten. Wel 1 puntje voor de wachtruimte. Het zou fijn zijn als er een soort "afleiding" is. Tijdschrift of een tv met nieuws waar je naar kan kijken.
Leuke fijne praktijk,leuk personeel
Goede tandarts. Snelle afspraak voor controle.
De tandarts ging vrij ruw en gehaast te werk. Heeft mij bij he afzuigen (!!) pijn gedaan.
Vlot, vriendelijk & professioneel
Een stukje voortand moest gevuld worden, en de reparatie was na 5 uur al weer afgebroken. Daarnaast ging mijn zoontje mee voor controle, deze duurde nog geen 5 minuten, en twee dagen later lag er een rekening op de mat van meer dan 80 euro voor de controle.
Ik zou een ieder kunnen aanbevelen U als tandarts te kiezen.
Een probleem met kies . S'morgens langs en s'middags behandeling . Top
Iemand met echte skills weet wat ie doet en praat niet veel maar laat zijn hersens en handen het werk doen. Ben echt blij met mijn tandarts. Altijd bang geweest voor de tandarts maar bij deze man voel ik me gerust. Ik rij ook met alle liefde vanuit velsen naar Heerhugowaard.
snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen
Goede kwaliteit van het werk, voor zover ik dat kan beoordelen. Flexibel en goed communicerend. Tandarts en assistente vormen een efficiënt team.
Balie medewerkster super vriendelijk
J Duijkerweg 6
1703DH Heerhugowaard
U kunt onder andere bij ons terecht voor: - Algemene tandheelkunde - Cosmetische tandheelkunde - Implantologie - Kroon- en brugwerk - Gebitsprotheses - Endodontologie - Orthodontie - Mondhygiëne - Vrijblijvende prothese check Nieuwe patiënten zijn altijd welkom!