Val me aub niet meer lastig met dit soort vragen, als er iets bijzonders zou zijn dan laat ik dit u wel weten. MvG Robert Roode.
Ben wel tevreden
boven mijn verwachting
goed geholpen,, er werd geluisterd wat mijn probleem was.
Graag zou ik willen dat de tandarts rekening houd , met mijn wensen.
Mijn ervaring met deze tandartspraktijk zijn meer meer dan slecht. Communicatief en empatisch vermogen nihil om met klanten normaal om te gaan. Meerdere malen bezocht met lange wachttijden, dit zou nog kunnen, maar als je dan zelf 5 min te laat komt op een afspraak word je niet geholpen. Arrogantie ten top, zou het iedereen afraden om hier één voet binnen te zetten!!!!!
NVT
Perfecte behandelingen en snelle correcte afspraken te maken. Dus alles prima
Heel lief en goed behandeld ondanks dat het voor mij even heel moeilijk was .
Goed ervaring vriendelijke personeel
Mijn ervaring en contact met zorgverlener was zeer prettig. Kundig.
In 1 woord gezegd positief. Ik ben blij dat ik over gestapt ben naar U
Afgelopen maandag heb ik contact opgenomen met de praktijk omdat ik al een paar weken last had van mijn kiezen. Uiteindelijk kon ik diezelfde ochtend al terecht, niet bij mijn eigen tandarts, maar bij een collega. Dit was voor mij geen probleem. De tandarts in kwestie heeft geluister naar mijn klachten, mijn kiezen en tanden gecontroleerd. Er was niets te zien. De tandarts adviseerde mij om het bitje tegen klemmen weer te gaan dragen, omdat daar de pijn waarschijnlijk de oorzaak van was. Die nacht heb ik direct het bitje in gedaan. De volgende dag waren de klachten een heel stuk minder. Gelukkig!
redelijk snel aan de beurt (ca. 5 minuten na afgesproken begintijd binnengeroepen). Vriendelijke behandeling. Stond na korte behandeling weer buiten. Even onduidelijk (wegens niet bezette receptie) of ik voor komende halfjaarlijkse controle ter plekke of online afspraak dien te maken.
De klachten die ik had werd goed naar gekeken en advies gegeven.
Goed op tijd en zeer goed uitleg over wat er gaat gebeuren.
IK vind t niet fijn om voor tandsteen verwijdering naar een aparte medewerker te moeten, zou dit liever bij de tandarts blijven doen
Wat moet ik er nog aan toevoegen, het was prima
Mijn ervaring is goed. Ben vriendelijk en naar mijn idee deskundig geholpen.
Zowel bij de balie als in de behandelkamer is iedereen vriendelijk en behulpzaam. De tandarts is rustig en kundig. Hij stelt de kinderen gerust en praat ze goed door de behandeling heen.
Zoals altijd op tijd geholpen en een goeie en vriendelijke behandeling
Een geoliede machine. Vriendelijke mensen.
Omdat mijn man de vader van mijn dochter 2 jaar geen patiënt is mocht hij niet mee naar binnen. Nergens heb ik deze onzin mee gemaakt. Tandsteen verwijderen mag wel wat subtieler anders kan je mij ook eruit schrijven.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.