Top tandarts , vooral begeleiding van kind bij een gaatje was heel goed. Ook een pluim voor de assistente. Goed team met de tandarts. Leuk om te zien hoe goed ze samen werken en allebei plezier hebben in hun werk. Haalt de spanning van het bezoek voor de ouders.
Prettig door mondhygienist geholpen
Fijne behandeling
Ik wordt altijd overal - bij de balie en bij de tandarts erg vriendelijk en accuraat geholpen.
Mijn tandarts helpt mij uitermate goed, dit ivm mijn angst voor tandartsen
Voor werkende mensen liever een ruimere openingstijd
Verzoek tot week verzetten van afspraak netjes ontvangen en behandeld. Goede nette ontvangst. Punctueel behandeling gestart. Nette vriendelijke goede behandeling door tandarts en assistente. Goede verstandhouding en communicatie tussen arts en assistente.
Prima geholpen, duidelijke toelichting
Goede service, netjes op tijd, betrokken mensen.
Zeer tevreden met mijn mondhygiënist en tandarts
Alles loop er gesmeerd, geen lang wachttijden, vakkundig en er kan gelachen worden.
Een tandarts bezoek is zelden een leuke ervaring, maar mijn intake was prima. Vriendelijk en kundig personeel. De tandarts (wiens naam ik vergeten ben) legde goed uit wat ze zag, wat ze ging doen en wat ik zelf kan verbeteren. Ook moest er een foto gemaakt worden van mijn gebit en controleerde ze eerst of mijn verzekeraar dat vergoedde. Ze gaf mij de keuze of ik dat wel of niet wilde doen omdat het in mijn geval niet volledig vergoed werd. Het enige minpunt dat ik op te merken heb is de wachttijd. Het duurde meer dan een kwartier voor ik aan de beurt was. Mijn vrouw heeft inmiddels twee afspraken gehad bij THC Brielle en moest ook beide keren minimaal 15minuten wachten. Ten opzichte van mijn vorige tandarts waar ik vaak binnen 5 minuten van de afspraakstijd aan de beurt was, is dit wel een minpunt. Een iets minder strakke planning kan hier wellicht in helpen.
Duidelijke communicatie over behandeling.
Ontvangst en behandeling als verwacht. Dat was heel goed en er zijn geen negatieve ervaringen opgedaan.
goed geholpen..aardige mensen
Nette praktijk, vriendelijk personeel . Ik ben zeer tevreden over de tandarts en de mondhygiëniste . Alles wordt na afloop ook prima uit gelegd
Goede tandarts en praktijk maar lastig dat het te ver weg is van woonadres.
NETJES OP TIJD GOEDE UITLEG
Goede planning, zeer tevreden over onze tandarts!
vriendelijk en deskundig
Alles prima geregeld
prettige sfeer
Goede uitleg gehad en netjes geholpen. Moest wel wat lang wachten voordat ik aan de beurt was.
Wat mij nog steeds dwarszit is de achtergehouden informatie over de wissel van tandarts Tielrooij naar een andere(fijne) en andere tandarts. Ik was vanaf het begin toen hij in Brielle zijn praktijk begon al patiënt. Als je dan zonder enige informatie ineens een andere tandarts krijgt toegeschoven, is dat toch op zijn minst een vervelende confrontatie.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.