Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Word altijd correct geholpen , geïnformeerd over de behandeling , als het mogelijk snel geholpen, als er tussendoor iets aan de hand is.
goed georganiseerd
Voel me er op mijn gemak.
Tandarts en assistenten zijn vriendelijk, behulpzaam, kundig en gaan goed om met kinderen
Snelle afhandeling voor het maken van een afspraak en snelle mail. Wordt via mail een paar dagen van tevoren aan je afspraak herrinert. Goede en snelle aardige en vakkundige tandarts.
Alles bij elkaar is erg handig. En de service is goed.
Prettig contact.
Vriendelijk en vakkundig
Altijd vriendelijk ontvamgst. En de tandartsen zijn zeer deskundig
Ik word altijd super geholpen.
Vriendelijk te woord gestaan. Luisteren naar mij als patiënt.
we worden altijd goed geholpen.
Dr. Bharos vind ik een uitstekende tandarts! Maar er gaat nog weleens wat fout met afspraken. Jongste dochter krijgt nooit een oproep bijvoorbeeld.
word goed geholpen
Goede praktijk vooral Ada super vriendelijk
wisseling van artsen
Omdat er rekening wordt gehouden met je wensen. Aangezien ik erg angst heb voor de tandarts heb ik nu hele fijne ervaring met Annemarie gehad. Ze stelt je heel erg op je gemak zodat je eigenlijk al geen angst meer heb. Wat ook heel fijn is dat ze alles duidelijk verteld wat er gaat gebeuren zodat het minder eng is. Ben heel erg blij met Annemarie als tandarts!!! En zou geen andere meer willen!!
Prima. Alleen de afspraak via de mail, 4 mails voor 1 vervolg afspraak dat gaat niet goed. Voor de eerste afspraak kreeg ik ook al 2 dezelfde mails. Heb dit al aangegeven bij de dame aan de balie.
Tevreden
Men wordt er goed en correct geholpen
Afspraak maken en herrinnering is goed, goed geholpen zowel aan de balie als door de tandarts zelf.
Werd netjes goedemorgen gewenst, ik was alleen erg boos omdat ik 20 minuten heb moeten wachten totdat ik aan de beurt was, terwijl ik de 1ste klant was. Ik hoop dat dit ook niet meer voorkomt.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.