Nvt
ik ben zeer tevreden over tandarts Tielrooy. Vandaag bij mevr Aise geweest, ga ik nooit meer naar toe, wat een onaardige vrouw.
Goed is goed
Vriendelijk personeel en een uitstekende tandarts
tijden lopen altijd uit dat is wel erg vervelend.
Netto moderne praktijk met een supervriendelijke receptioniste Ada.
heel vriendelijk en behulpzaam
Eerste consult..deskundig en vriendelijk
Luisteren goed, nemen de tijd en werken secuur.
Netjes op tijd.
Het zou toch prettig zijn als de tandarts eerst vraagt of het goed is dat er foto's gemaakt worden en niet gelijk het apparaat in je mond stopt. Ik heb vorig jaar aangegeven dat ik iedere 5 jaar wel bereid ben om foto's te laten maken maar daar is kennelijk niet naar gekeken. Ik heb zelfs vorig jaar iets moeten ondertekenen dat ik geen foto's wilde.
Zeer vertrouwd , en fijn geholpen
Toegankelijkheid. Goede tandartsen. Wordt op de hoogte gehouden van volgende afspraak
Vriendelijk personeel!
Vriendelijke medewerkers, duidelijkheid & uitleg waar tandarts mee bezig is en nagenoeg pijnloze behandelingen tot op heden
Ik vind het altijd weer prettig om de heer Tielrooij als persoon te ontmoeten. Iets minder als tandarts. Dat is best te begrijpen, een bezoek went namelijk nooit.
Fijne praktijk en een aardige tandarts en assistent.
De arts doet veel moeite om pijn bij tandbehandeling te voorkomen.
vriendelijke mensen
Kundig en goed georganiseerd
Ik wordt bestookt met mails om een beoordeling te geven. Hier heb ik geen zin in. Als ik klachten heb, horen jullie het heus wel en anders zou ik niet al jaren bij jullie mijn halfjaarlijkse controle en preventie afspraken hebben. Mijn 1 is dus niet voor de service en algehele mening over de praktijk, maar voor de opdringerige mails.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.