goede praktijk
De tandarts en assistente gingen super goed om met mijn 2 kleine kinderen. Dat deden ze echt voortreffelijk!
Ben tevreden over de behandelingen. En de vriendelijke dames aan de balie. Goed geïnformeerd over de behandeling en de afspraken.
Voor tandarts en mondhygiene zal ik aanbevelen zijn goed en prettig in omgang..Voor prothese niet,is onpersoonlijk en niet erg professioneel.
Vriendelijk, fijne service zoals herinneringmails sturen.
correct en vakkundig
Snelle en professionele reactie op een noodreparatie. Top gedaan!
Tevreden over professionele organisatie, vroege ochtend afspraken en vakkundigheid.
Vriendelijk en kundig personeel
Deskundigheid kan ik niet beoordelen. Ik ben goed behandeld. Advisering gevraagd en ongevraagd t.a.v toekomst gerichtheid gebit zou goed zijn.
gebit prothese van mijn echtgenote mevr J Koene Onderdelinden is na 2,5 jaar nog steeds een pijnlijk probleem.
Prettig geholpen en atrijd op tijd
De behandeling door de tandarts e.d. is uitstekend. Helaas heb ik gedurende 1 jaar veel gedoe met de rekening gehad. Uiteindelijk is dit goed gekomen, en na een gesprek waarin afspraken gemaakt hebben zijn we nu een maand verder. de rekening N
goede voorlichting en korte wachttijd
Altijd vriendelijk
Als goed
Prima en snel geholpen
Ik ben prima geholpen.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.