we worden erg prettig geholpen. Ze zijn ook geduldig met de kinderen.
Zeer goed en informatief
Prettige omgeving, goede service, netjes en schoon, komen afspraken na.
Heel goed Ik ben uitstekend geholpen. Snel en professioneel, zowel door de receptie als de tandarts en assisente . Ook het inroepen van een tweede tandarts , om even mee te kijken , ondervond ik als positief. Ook de uitwijkmogelijkheid naar meerdere tandartsen is een plus punt
Accuraat personeel, keurige wachtruimte.
voor mij goed bereikbaar wordt goed geholpen
Heel vriendelijk mensen
Goede zorgkwaliteit . Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
prima contact met de tandarts en alle lof over de manier van behandeling ( al was het alleen maar tandsteen) Maar die kwalificatie geldt ook voor alle vooraf gaande bezoeken.
Goede en vriendelijke behandeling
wij zijn gewoon super tevreden.
Vriendelijk ontvangen
Vriendelijke bejegening, accurate behandeling, goede afhandeling
als nieuwe bewoner van Brielle valt op hoe keurig wij ontvangen werden.
Dhr. Tielrooy is vriendelijk en deskundig, ik ben sinds 1987 patiënt
Fijne, kundige Tandarts, Ouwerkerk.
Klantvriendelijk, hartelijk, professioneel.
Slecht klikgebit de eerste braken de tanden steeds uit Nu heb ik een nieuwe en nu laten de ijzertjes los in het gebit net weg gebracht kan pas maandag gemaakt worden
Altijd vriendelijk en vakkundig
klantvriendelijk en bekwame behandeling.
Wij zijn erg tevreden met onze tandarts ouwerkerk echter heb ik vorige week ivm een afgebroken vulling een andere tandarts gehad een denk turkse dame de naam weet ik even niet erg onvriendelijk on onsymphatiek wacht voortaan wel op tandarts ouwerkerk zou bij deze dame zeker nooit meer terug gaan
Altijd keurig op tijd geholpen,we hebben dan ook een geweldige tandarts.E.Tielrooy
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.