Geen klachten
Fijne tandarts
Werd zeer vriendelijk ontvangen en moest daarna wel een tijdje wachten. De tandarts exuseerde zich voor het wachten en de controle was zo gebeurd inclusief foto en reinigen. Als ik dit vergelijk met mijn oude tandarts (deze is gestopt) had ik niet het idee dat de controle grondig is gedaan en ook het reinigen was erg snel klaar en voor ik het wist stond ik weer buiten.
Doorverwezen door eigen tandarts voor specialistische behandeling. Behandelingen waren vlot, goed en duidelijk.
Op de website staat dat eventueel je temperatuur opgemeten kan worden. Als je komt moet je een vragenlijst beantwoorden en als je een van de vragen met nee beantwoord wordt je niet geholpen. Vervolgens wordt er gevraagd of je temperatuur opgenomen mag worden. Ik antwoord nou liever niet. Dan mag u niet naar binnen. Waarom wordt het dan gevraagd? Zeg dan gewoon we nemen uw temperatuur op. En zet dit ook duidelijk op de website. Er is dus geen keus. Mijn kies was afgebroken dus ik moest wel maar totdat dit is opgeheven zien jullie mij niet meer.
Vakkundige en zeer professionele tandarts die met ons meedenkt
Ontvangst; goed Corona maatregelen; goed gehandhaafd Tandarts; zeer goed
als ik er ben wordt je altijd gerust gesteld en de behandeling is meestal pijnvrij goede uitleg wat ze aan het doen zijn
Tijdens het komen voor een controleafspraak met ons gezin liep het best wel uit. Zo moesten wij een vragenlijst invullen. Die vragen zijn niet meegegaan met de huidige situatie op het gebied van covid-19. Er staat dat als je klachten hebt gehad je ja of nee moet invullen en als je nu getest bent en je hebt het niet en je bent klachtvrij zou je dus niet behandeld kunnen worden. Belangrijk is hygiëne dat lijkt mij meer dan voldoende. Spoeling en handalcohol is het belangrijkste.
13 juli heb ik nieuwe tandjes opgehaald. Ze passen zo goed zodat ik vergat dat het kunsttanden zijn. Dit is me nog nooit gebeurd. De complimenten voor Nicole geweldig gedaan en altijd gezellig.
nu met corona duidelijke instructies. Fijne frontdesk, en fijne mondhygiëniste en tandarts!
Goeie uitleg vriendelijke mensen
Je wordt er goed en vriendelijk geholpen. Een nadeel is wel dat afspraken redelijk ver in de toekomst liggen en bij spontane klachten je toch enkele dagen moet wachten! Bij mijn vorige tandarts kon je, als je ;s-morgens belde met klachten, je na 16.00 al kon komen. Dikwijls moet je ook vaak, na controle, terug moet komen voor het verhelpen van een probleempje b.v. voor het aanbrengen/vernieuwen van een vulling.
Zie hierboven
Alles wat goed geregeld en duidelijk.
Hygiënisch, worden hele goede maatregelen getroffen tegen covid-19. Zeer kundig tandartsen
Prima geholpen
Op controle geweest met mijn 2 zoontjes. Mijn jongste van 5jr vind het altijd heel spannend. Ze legde hem goed uit wat ze ging doen en zei ook dat ze tot 5 of 10 ging tellen. Ook bij mijn oudtste zoon legde ze uit wat ze ging doen. Zeer fijne ervaring!
Ik weet dat jullie daar niks aan kunnen doen maar ik vind het jammer dat er steeds wisselende tandartsen zijn. Als je net weer aan iemand gewend bent is er weer iemand anders. Zelf was ik erg blij met tandarts Miranda maar ook deze is helaas weer weg.
Je word goed geholpen, ook in deze tijd van Corona. Er zijn goede hygiënische maatregelen genomen.
Gelet op het feit dat het ons eerste bezoek aan de praktijk was, vonden we de ontvangst ietwat zakelijk en onpersoonlijk. De behandeling zelf hebben we geen enkele op of aanmerkingen over. Deze was prima en volledig.
Fijne tandarts ervaring.
goed geregeld
ik vindt het jammer dat ik nu al een paar keer een andere tandarts had en ik hiervan niet van te voren ben ingelicht! Ik zou het heel erg prettig vinden als ik hierover wordt ingelicht!
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.