zoals je telefonisch te woord wordt verstaan het ontvangst de ontspannen sfeer en vooral de rust van de tandarts en assistente
Super blij mee
Ik had extra vroeg in de ochtend een afspraak gemaakt, ik was 2e patient, en tóch liep het weer 20 min uit. Wat ik nu in Corona tijd extra vervelend vind. Dit melde ik mijn tandarts Ayse Dilsiz. Dit viel duidelijk niet in goede aard bij haar, ze werd kort af, en ik stond na 3 min al buiten, schandalig
Nvt
Duidelijkprofessioneel en behulpzaam
goed behandeld en regels prima na te leven en een geweldige tandarts
NVT
Alles is netjes geregeld, voldoende afstand. Netjes verzorgd, personeel doet hun uiterste best om alles in goede banen te leiden.
Bij binnenkomst al temperatuur opgenomen, voor mij de 1e keer sinds corona. Dan op ruime afstand melden bij de balie. Vervolgens spoelen EN in eigen bekertje uitspugen en afdekken , ook niet eerder bij andere tandarts meegemaakt. Kortom super veilig tijdens corona. Natuurlijk was de controle afspraak bij mevr. Ouwerkerk professioneel en geruststellend als altijd.
Eerst dacht ik dat ik door buitenaardse wezens werd omringt, maar ik was bij de tandarts. Ik begrijp dat alles Corona proof moet doorgaan, maar vind dat er een erg gespannen sfeer hing.
Zeer zorgvuldig met hygiëne, werken zeer netjes op tijd ( heb zelden moeten wachten!!), leggen uit wat ze doen, denken mee. Deskundige behandeling. Erg over te spreken!
Keurig alle covid protocollen opgevolgd en sne behandeld.
Voelde mij relaxed tijdens de behandeling terwijl ik panisch ben voor tandartsen.
Wordt op mijn gemak gesteld.
Geen problemen gehad, wel hoop gedoe ivm corona maar dat is even niet anders.
In deze coronatijd is informatie hoe het werkt als je een afspraak hebt zeer goed. Zeker nu is het belangrijk dat afspraken niet uitlopen .
Ik ben tevreden met mijn tandarts
alles prima
Duidelijke uitleg en keurig op tijd geholpen .
nette en veilige ontvangst met duidelijkheid over de te nemen stappen.
Tandarts E. Tielrooij vind ik vakkundig, betrokken en sympathiek. Ook zijn assistenten een wel gemeend compliment, Altijd vriendelijk en correct. Sinds medio tachtig ben ik onder behandeling van genoemde arts. Heb nooit, ondanks de reis afstand Rotterdam/Ommoord- Brielle, overwogen om een andere hulp verlener te zoeken. VAN HARTE AAN BEVOLEN !!
Natuurlijk ook mede door corona is het allemaal wel erg steriel en daardoor erg onpersoonlijk.
Heel fijn
Bij binnenkomst buiten de wachtkamer moeten wachten en dat je telefonisch een afspraak moet maken terwijl iedereen een mondkapje op heeft, er doorzichtige schermen hangen en er anderhalve meter afstand is.
Goed met werken Goede gesprekken
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.