Heel erg goed.
De ontvangst is altijd vriendelijk. De tandarts en assistente zijn dat ook en zijn ook kundig. Ik ben blij dat we na de verhuizing daar zijn terechtgekomen.
Zeer goed.
Tandarts vertel precies wat zij gaat doen. Dat vindt ik fijn.
Behandeling is altijd netjes en ben erg tevreden dat is de reden dat mijn verhuizing naar Noordwijk hier geen verandering qua bezoek aan heeft gebracht!
Fantastische tandarts!!! Gewoon meer niet!!
Vooralsnog hele goede ervringen met THC. No nonsense met oog voor de mens
Vriendelijk personeel. Nette praktijk. Nooit lang wachten.
Super goed geholpen.. en het probleem opgelost! Blij mee
Goede uitleg
In dit geval kon ik snel tussen door ivm een afgebroken kies
Prima vriendelijk goed behandels
Wellicht even lezen: https://www-artsenauto-nl.cdn.ampproject.org/c/s/www.artsenauto.nl/samen-beslissen-3/amp/
j
Mijn ervaring is dat ik de afgelopen jaren betere tandheelkundige zorg heb gekregen dankzij een andere tandarts die mijn gebit weer helemaal heeft hersteld.
Gaatje onder oude vulling. Uitgemoord en opnieuw gevuld zonder verdoving. Prima afgehandeld
Duzzz
Altijd correct
Snel en goed geholpen, men liep bijna niet uit.
Ik belde om 15.45 uur 's middags en kon de volgende dag al terecht nadat een groot stuk van mijn kies was afgebroken. Deze is pijnloos en voor zover ik kan beoordelen vakkundig gerepareerd.
Bij klachten kun je altijd terecht
Fijnste tandarts die ik ooit heb gehad.
Goed en snel geholpen.
Was volgens mij niet de eerste keer dat jullie een computerstoring hadden
Er moesten wat gaatjes worden gevuld. Bij mijn vorige tandarts waren altijd mijn mondhoeken uitgescheurd en had ik als de verdoving was uitgewerkt enorm veel pijn. En nu? Nergens last van! Niet van de verdoving, niet van het vullen en naderhand nergens last van.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.