prima behandeling en een foto gemaakt bij de balie. voor de rest een hele fijne en belangstellende tandarts !
ik had vrijdag een wortelkanaalbehandeling ondergaan bij mijn eigen tandarts. vandaag wilde ik nog even langs gaan ivm erge napijn, maar omdat mijn eigen tandarts met vakantie is, moest ik het spoednummer bellen. dit nummer is niet bereikbaar. ik denk: bel een andere tandarts om te vragen of zij mij kunnen helpen hiermee. nou...TOTAAL NIET!! de dame aan de telefoon was niet van plan om hier in mee te denken of te helpen. ik moest dat spoednummer bellen. 3x tegen haar gezegd dat dit nummer verbroken wordt als je dit belt. daar had ze geen boodschap aan, ik moest dit nummer bellen. ze hadden geen dienst, dus ze kon en wilde mij ook niet helpen. WAT EEN SLECHTE SERVICE!!!
Vakkundige professionele hygiënische organisatie
luisteren niet willen hoge kosten maken terwijl dat niet nodig is
Geen
goede uitleg
Nette ontvangst, alles volgens de Covid richtlijnen. Nette wachtruimtes, op tijdstip van afspraak geholpen. Drukke praktijk maar loopt volgens mij gesmeerd. Telefoniste druk om alle vragen te bedienen.
Goed. Jammer dat je niet gelijk een afspraak kon maken voor een volgende controle. Denk dat men geen tijd had ivm ziekte tandarts. Er moesten mensen afgebeld worden
Vriendelijke medewerkers. Goede behandelingen.
Behulpzaam, vriendelijk, hoge kwaliteit en heel professioneel personeel. Ik ben ze heel dankbaar, hoe ze mij hebben geholpen met mijn problemen met mijn gebit.
Aandacht & duidelijke uitleg behandeling.
Snelle en vriendelijke service. Korte wachttijd voor de afspraak. Fijne behandeling bij mijn tandarts.
Ik wordt al jaren goed geholpen. De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en deskundig. De wachttijden zijn zeer kort, normaal gesproken op de afgesproken tijd. Ik ben altijd erg gespannen voor een afspraak en daar wordt zeker rekening mee gehouden.
De behandeling door de mondhygieniste wordt zeer onprettig en als pijnlijk ervaren. 2 tot 3 dagen zelfsmoeilijk kunnen eten en kauwen hierdoor.
Er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Dat vindt ik prettig.
Vriendelijk, behulpzaam, nemen alle tijd voor je, luisteren goed, perfecte uitleg wat ze gaan doen!
Er wordt goed geluisterd en er wordt alles aan gedaan om een probleem op te lossen. Erg zorgvuldig!
Altijd opgewekt en vakkundig bezeg. Snel.
Goede ervaring
Vlot en zorgvuldige behandeling
Snel geholpen. Tandarts geeft geduldig en goede uitleg.
vertrouwd
Prima geholpen.
Goede en snelle afspraak, een vlotte behandeling. Vriendelijk en deskundig personeel aan de receptie.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.