Alles heel gemoedelijk
Prima praktijk, hygiënisch, vriendelijk rappe en vakkundige tandartse met humor, vriendelijk receptie personeel. In de corona tijd ook alles netjes en goed geregeld. Ik vind het in ieder geval fijn om door deze praktijk behandeld te worden.
goed geholpen
Fijn geholpen .Goede uitleg
Ik vind het belangrijk dat men mij op mijn gemak stelt en het gevoel geeft alle tijd voor je te hebben en een goede uitleg te geven
Ik ben door alle medewerkers prima ontvangen en behandeld.
Zeer rustige omgeving en een prettige behandeling.
Prettige ontvangst en behandeling
Tandarts vriendelijk en deskundig. Geeft een relaxed gevoel.
Vriendelijk, goede zorg
Ik zou liever de keuze hebben om wel of niet naar een mondhygiëniste te gaan. Nu voelt het als een must terwijl in het verleden de tandarts wat tandsteen verwijderde. Economisch model? Vriendelijke groet
Drie vullingen repareren, er was een uur ingepland maar met 40minuten was het klaar! Geen pijntje gevoeld!
Klantvriendelijke behandeling, goede uitleg wat er gaat gebeuren, werk op tijd, ga zo door
Maar hoe beoordeel je de deskundigheid van een nieuwe tandarts ? Ga je op je gevoel af, of moet iemand aardig zijn? Volgens ons kun je pas na 30 jaar een klein beetje oordelen en niet na twee dagen.
Eindelijk iemand die mijn klachtte serieus nam en ben heel blij met wat voor vooruitgang is erdoor heb gemaakt
Weer goed geholpen en zonder problemen. Advies gekregen voor thuis van de mondhygieniste over tandverzorging.
Prima ontvangen en behandeld
De tandarts geeft mij een ontspannen gevoel, en legt goed uit wat hij doet.
Mijn ervaring, was plezierig, in zo verre een bezoek aan de tandarts prettig is.
Alles goed geregeld , afspraak op tijd.
Na jarenlang een vertrouwde tandarts te hebben gehad, wissel ik na zijn vertrek nu steeds van tandarts. Ik merkte dat de nieuwe behandelaar een andere visie heeft dan mijn oude tandarts. Mijn vertrouwen moet nog groeien. Ik overweeg om over te gaan naar een andere praktijk, waar ik met een vaste tandarts weer verder wil bouwen. Want voor mijn gebit en gebitsverzorging heb ik graag een vast aanspreekpunt waar ik terecht kan voor advies of vragen.
heel goed en prima geholpen goede service en prima centrum
ik ben goed geholpen maar ik had al in gevuld Gr
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.