Tandarts zelf is zeer prettig, legt alles prima uit en vraagt steeds naar welzijn patiënten, dus erg fijn. Alleen blijft het jammer dat de afgesproken tijd niet word gehaald, Zit altijd lang in de wachtruimte.
Willen jullie mij uit je systeem halen aub. Als nou zelfs de tandarts met dit soort spam komt.......
Prima bij binnenkomst. Tijdens wachten prima 1.5m afstand. Tandarts: perfect!!!!
Alles was in orde en goed geregeld
Altijd vriendelijk
Wachttijd
ongewenst
Terwijl ik nog moest bijkomen,van de toegewezen andere tandarts,ben ik zeer tevreden,met de vlotte vriendelijke behandeling.. Samenwerking van tandarts en assistente was zeer prettig,en daardoor ook voor mij.
Correcte en zakelijke behandeling.
Nvt
Ben hier nu bijna 2 jr client,maar vanaf dag 1 geen goed gevoel over deze praktijk. Iedere keer andere Tandarts,laatste bezoek stond een afspraak genoteerd,om 10.50 uur,zat lang te wachten op de Tandarts,en wat bleek er was geen Tandarts a.w.Dat heeft mij doen besluiten afscheid van deze praktijk te nemen. Zie Review op de site.
Keurige ontvangst conform afspraak. Tevreden over verrichtingen mondhygieniste. Niet tevreden over jonge tandarts. Heeft tijdens voorlaatste bezoek wk behandeling niet kunnen uitvoeren en mij doodleuk naar Bosman in Nissewaard doorgestuurd die het mocht afmaken. IK HEB HIERVOOR WEL 2 NOTAS GEHAD.! OP MIJN BEZWAAR HEBBEN JULLIE ZICH IN STILZWIJGEN GEHULD. IK BEN HIEROVER NIET TE SPREKEN. ALS DIT WEER GEBEURT EIS IK EEN ERVAREN TANDARTS OF BETER NOG, IK GA DIRECT DOOR NAAR BOSMAN.
Een losgeraakte kroon is snel en vakkundig teruggeplaatst.
Prima tandarts, volledig vertrouwen.
Vriendelijke professionals.
Altijd netjes en vriendelijk geholpen, kan meestal vrij snel terecht, wachttijd in de wachtkamer wel vaak wat langer. Duidelijke afspraken, afspraak herinnering.
Snel geholpen goede service vriendelijke medewerkers en vakkundige gnatoloog en ook erg vriendelijk
Ik kom hier al 8 jaar en kan altijd voor de deur parkeren. Nu was de parkeerplaats vol. Waar zijn al die mensen? Afspraak 08:50. Ruim 15 minuten wachten. Patient na mij moest 25 minuten wachten zo vroeg op de dag. Wat gaat er mis met de planning? Behandeling (controle) inclusief 5 jaarlijkse foto verliep naar tevredenheid.
Alles top geregeld
Ik kom altijd met plezier ondanks mijn angst door een tandarts uit het verleden. Toppers zijn jullie
Tevreden
Een hele voorzichtige doch zorgvuldige controle behandeling gehad. Een bijzonder vriendelijke tandarts en assistente, ik ging met een goed gevoel naar buiten.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.