Nvt
Alles goed gedaan
Het is erg fijn dat je op de tijd van afspraak geholpen wordt.
prima te bereiken en vriendelijke mensen
Snel en vakkundig geholpen zoals altijd
Het was de eerste keer hier, maar ze zijn super lief voor kinderen (4 en 5 jaar). Nemen de tijd en ook bij mijn eigen behandeling geen klachten! Geen pijn of een vervelend gevoel wat ik bij andere tandartsen wel eens had.
Nog nooit een probleem gehad. Altijd even vriendelijk. Altijd goed geholpen.
Tandarts Bharos, fantastische man. Vriendelijk, open en kritisch. Zegt waar het op staat, geeft adviezen en beantwoord vragen. Kundige man en aardig bovendien. Assistenten ook erg vriendelijk. Ik vind mijn afspraken altijd gezellig.
Afspraak vroeg 8:50, kom niet te vroeg en niet te laat Ivm covid dus netjes 5 minuten voor mijn afspraak aangemeld aan de balie. 1 mevrouw voor mij, mooi op tijd dacht ik nog….. na mij komen meerdere mensen binnen die ook netjes plaats nemen , maar tot mijn verbazing en frustratie allemaal eerder binnen geroepen worden…. Eindelijk 20 minuten na mijn afsraaktijd eindelijk mijn naam en is het mijn beurt…. Geen hekel aan de tandarts maar het gemak waarmee ze met de tijd van hun patiënten omgaan vind ik echt niet kunnen. Verder dringend verzoek om mondkapjes te dragen, maar daar was ik vanochtend in de wachtkamer dan ook de enige in.
Hele fijne mensen die het vak heel goed kunnen! Ze nemen alle tijd voor je en ze helpen je goed
Plezierig consult
Goede inlichtingen
Snel en prima geholpen
Afspraak precies op tijd. Aandacht voor eventuele klachten gebit. Gebitscontrole met zorg uitgevoerd
De betreffende tandarts was zeer geduldig, straalde rust en vertrouwen uit en nam bij elke fase van de behandeling de tijd om mij gerust te stellen, uitleg te geven en comfort te bieden.
Ik heb angsten gekend voor de tandarts maar ik heb een heel fijn gevoel bij deze tandarts!
Vroeg in de ochtend, netjes op tijd. Vriendelijk personeel.
Zeer kundig geholpen goede adviezen en vriendelijk personeel aan de balie
er wordt te weinig overleg met klanten .De wensen van klanten wordt weinig gewaardeerd
Behandeling vindt plaats in een ontspannen sfeer met de nodige deskundigheid.
Na aangegeven pijnklachten werd er snel ingegrepen. Heel prettig.
Sochtends gebelt voor schade aan mijn voortand en kon nog dezelfde ochtend terecht Super
Word altijd netjes ontvangen en ben tevreden over beide behandelingsn tandarts en mond hygieniste.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.