ik zit al jaren bij mevr ouwerkerk en bevalt mij prima altijd goed geholpen
vriendelijk, laagdrempelig, snel, deskundig.
klant behandeling balie niets op aan te merken in tegendeel altijd vriendelijke, altijd meedenkend petje af! de tandartsen altijd vriendelijk en voorzichtig, leggen uit wat ze gaarne doen en waarom. Doen patiënten nooit onnodig pijn
Maandag nieuw gebit gekregen Donderdag was de pijn niet meer te verdragen, dus gebeld ,omdat Barry er niet was werd ik geholpen door de Tandarts,25 minuten binnen geweest de andere dag een rekening van 530 euro voor mijn vrouw en ik voor de zelfde klachten ,als ik door de assistent wordt geholpen voor een gebit dat niet goed is denk ik aan service en niet aan een rekening van 530 euro.
Blij dat im met de pijnklachten zo snel mogt komen
Goed geholpen
Vriendelijk, zachte hand maar wel lkr vlot geholpen. Erg prettig tandarts bezoek!
Spoed behandeling
Degelijke controle. Na melding van bijholte klachten een serieuze reactie. Opg gemaakt en resultaat samen bekeken en mogenlijkheden besproken.
Alles liep verzorgd voor de zorg voor de mond.
prima , vlot en exact volgens afspraak
Naar tevredenheid geholpen ,iedereen even vriendelijk.ook keurig op tijd geholpen
Ik ben tevreden met de behandeling door de preventie assistente en de tandarts
Zeer tevreden ,tandarts Bharos en ook laatst waarnemend tandarts een neef van Bharos beide zeer kundig en geduldig bij paniekeren tijdens de behandeling.
Zeer goede behandeling van de tandarts gehad.
Ik vind het er chaotisch en panisch sinds het coronavirus. Vooral als je samen met je kinderen komt. Ik mocht niet bij mijn man en kind zitten de eerste keer. Dit is alleen in de wachtkamer zo,in de kamer van de tandarts merk je er weinig van en is alles prima
altijd fijn geholpen en de angst voor de tandarts is daar door bijna weg
Deskundige en vriendelijk
Na afloop....ik ben een tevreden naar huis gegaan
Tandarts nam de tijd en legde alles goed uit. Normaal ben ik gespannen, bij deze tandarts niet.
Ik vind Herben de wachtruimte druk, persoonlijke gesprekken aan de balie. Onrustig door verbouwing, de andere keer geen water. Ik vind de begeleiding door de tandarts erg prettig. Ik ben er voor een Mra beugel onder behandeling, deze heeft helaas niet het gewenste resultaat en hélaas ook veel pijnklachten opgeleverd.
Duidelijk en klantvriendelijk geholpen
vriendelijk en begripvol ,ondanks weekend
Prima tandarts. Legt alles goed en vriendelijk uit. Wat me opvalt is dat zelfs om 10 uur smorgens ik meer dan 15 minuten later aan de beurt ben dan gepland. Het is niet vaak voorgekomen dat ik volgens planning aan de beurt was. Niet heel erg, maar dat zou wel verbeterd kunnen worden.
Snelle en kundige reparatie uitgevoerd. Orettig contact.
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.