Had gevraagd om controle gelijk te doen, maar niet dus en weer extra betalen voor dit bezoek.
Fijne prettige praktijk Tandarts Nawaz is de leukste en geduldigste! Ook voor mensen die angstig zijn. En bijna altijd op tijd, ook prettig!
In alle opzichten een prettige behandeling.
De gehele behandel periode inzicht gekregen wat er gaat gebeuren
Goed advies voor een volgende behandeling
Prima ontvangst, beperkte wachttijd en een uitstekende, eveneens vriendelijke, behandeling. Je gaat natuurlijk niet voor de lol naar de tandarts, maar beter dan dit wordt het niet.
Zoals altijd heel goed geholpen en alles word heel netjes uitgelegd
Geven goed advies en luisteren goed
Vakkundig personeel
Halffjarlijks controlebezoek
Uitstekend geholpen
Prima geholpen
Een kundige tandarts Na het maken van foto’s is alles goed door hem bekeken.
Vakkundig geholpen, kon met pijnklachten snel terecht.
Prima behandeling gehad, goed geholpen, alle vragen die ik had zijn duidelijk beantwoord
Sinds een aantal jaar kom ik bij de preventie medewerkster (Rianne). Voor iemand die niet van een tandartsbezoek houdt, zie ik er eigenlijk nooit tegenop om naar deze afspraak te gaan. Dit komt doordat zij oog heeft voor haar patiënt en naar oplossingen zoekt om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen met als resultaat dat het tandarts bezoek daarna ook meevalt.
Goed.
Zeer goed geholpen
Zeer vriendelijk ontvangst met veel interesse voor de patiënt! Vakkundige behandeling gekregen.
Altijd staat het team klaar voor je aardige mensen
Zie boven.
Kon heel snel terecht , nog net voor mijn vakantie !
Amer 21
3232 HA Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.