Vriendelijk,en duidelijk
Jarenlange prima ervaring bij Dhr. Selker
Mooie praktijk, deskundig, op mijn gemak gesteld.
aangename wachtkamer; geen lange wachttijden
Entree heeft onvoldoende uitstraling en voor de nieuwkomer is het nog "zoeken" ondanks de paar mooie foto's van de tandartsen.
mooie praktijkruimte en korte lijnen met tandartsen en assistentes.
Goede service en duidelijkheid.
altijd goed en netjes behandeld en op tijd
Professionele tandarts, vriendelijke receptie, mooie wachtkamer en nooit uitloop afspraak.
locatie centraal, sfeer ontspannen, assistentes vriendelijk, parkeren iets verder weg dan ik gewend was, maar verder geen probleem
Was even wennen. Mijn tandarts was eerst korter bij en je had alleen met de assistenten van mijn tandarts te doen Nu meerdere aanspreekpunten Maar zie nu het voordeel van meerdere tandartsen in een praktijk
Mooie ruimte;goede behandeling aan de bailie en goede tandheelkundige behandeling.Zeer tevreden.grt.
Entree wat onoverzichtelijk maar prima ontvangst en behandeling
Ik ben goed geinformeerd over een gebid. Daarnaast was men zeer vriendelijk in de communicatie. Meestal redelijk op tijd.
Goed bereikbaar. Behandeling door Dr. Selker zeer correct terwijl ik goed er bij betrokken wordt. De andere tandartsen ken ik niet. Ook namens mijn vrouw.
Mis airco. Mis bv spiegel of muntje om uit te rijden. Assistente ziet mij niet, moet achter haar desk uit om op een kastje te drukken. Terwijl ze het al zo druk heeft.
De tandarts heb ik bijna al mijn hele leven en ik kom er speciaal voor terug uit de randstad omdat hij zo goed is. De ontvangst in het THC (onbezette balie) vind ik minder.
Goede tandzorg ,fijne tandarts
De vriendelijkheid bij ontvangst aan de balie tot en met de behandeling door de tandarts dhr.Selker met zijn assistente. Perfect.
Prettige sfeer
Leuke, lieve tandarts die kordaat te werk gaat.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!