Zeer tevreden, vriendelijk personeel. Men luistert ook naar wat de patiënt wil.
Correcte afhandeling ondanks dat ik een uur te vroeg was .
Is toch vreemd Zo’ n andere praktijk
Altijd tevreden
Korte wachttijden,goede afspraken.
tandarts Rutten is goed ervaren, alsmede de assistente Monique. Ze stellen je op je gemak en praten op een rustige manier tegen je. Heel erg rustgevend.
Goed bereikbaar, snel op afspraak en moderne technieken
Niet lang wachten en prettige wachtruimte
Alles is chaotisch en duurt erg lang
Goed behandeld
Goed bereikbaar, vriendelijke assistentes aan de balie, prettige wachtruimte, prima om vooraf een mail te krijgen van de afspraak, deskundige (vriendelijke)tandarts.
Perfect geholpen door tandarts Ruypers.
Vriendelijke, schoon en correcte behandeling
vriendelijke behandeling
Mijn tandarts heet Scheuder , deze naam zie ik in de mail niet terug . Zeer onpersoonlijk .
Ik ben zeer tevreden. Ik kon op korte termijn terecht en ben goed geholpen.
perfecte service
prettig
zeer vriendelijk personeel .goed bereikbaar gebouw.
Schitterende nieuwe praktijk. Prima opvang aan de balie. Mooie wachtruimte. Goede behandelruimtes. Niet onbelangrijk: goede behandelstoelen.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!