Mijn echtgenote en ik zelf zijn zeer tevreden over THC Geleen.
Alleen maar lof, alleen de binnenkomst beneden blijf ik vreemd vinden!!!
Ben erg tevreden
Deskundig, klantvriendelijk, punctueel.
al van kleins af aan zeer tevreden over en blij met tandarts Rob Selker!
Vriendelijk goede uitleg
altijd hulpvaardig , goede vakkennis , weten waar ze het over hebben
Prima opgevangen ondanks de angst op dat moment. Er wordt alles aan gedaan om je op je gemak te stellen
Altijd goed geholpen door dr. Schreuder. Jammer dat hij nu met pensioen gaat. Toch een arts waaraan je in de loop der jaren gewend bent die welverdiend met pensioen gaat. Wie komt daarvoor in de plaats?
de lift is aan de kleine kant voor rolstoelen, en de entree is ook niet zo gemakkelijk voor rolstoelen en niet uitnodigend
Geen mening
prettige en vriendelijke ontvangst!!! behandeling altijd naar wens! ( geen pijn)
Arts en assistente zeer kundig en vriendelijk maar wachtkamer en behandelruimtes veel te gehorig!! Je hoort alles door de hele praktijk.
Wordt correct en vakkundig behandeld.
Omdat zij buiten Geleen wonenen het liefst een tandarts in eigen gemeente hebben.
Prettige omgeving. Rustige omgeving.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!