Fijne uitleg tijdens behandeling , alle begrip bij angst
Zeer vakkundig en vriendelijk.
Vriendelijke mensen met heldere communicatie.
Op afgesproken tijd geholpen; zoals ik al altijd van tandarts Schreuder ben gewend: zeer rustige en prettige manier wordt behandeling uitgelegd en toegelicht.
Afspraak stipt op tijd.
Mails ontvang je driemaal, afspraak tijd in mail klopt niet bij aankomst. Mail naar info wordt niet beantwoord
niet opvallend betere totaalindruk dan elders als oude relatie perfect ontvangen en behandeld entree is ongelukkig
punctuele afspraaktijd vriendelijke bejegening deskundige behandeling
eigen tandarts
Ben als decennia zeer tevreden over tandarts Schreuder. Ben blij dat hij nog werkt. Ik kom voor hem speciaal uit Rotterdam.
Grote praktijk. Moeilijk bereikbaar per auto. Parkeerplaats op de markt of in garage, maar k post j e wel geld. Entree niet aantrekkelijk.
lang en kort voor afspraak reminder, prima. Vriendelijke en correcte ontvangst aan receptiebalie. behandeling startte op afgesproken tijd. Ben reeds ongeveer 40 jaar bij tandarts R en diens assistentie ; niet omdat ik ontevreden ben over geleverde zorg en bejegening, integendeel !!
meer dan half uur moeten wachten. Het is erg druk en gehorig
Super tevreden
Vlot, vriendelijk, tijdige herinnering van te Bezoeken afspraak.
Vanaf afspraak t/m behandeling verliep alles toebind de puntjes.
Prettige relaxte sfeer en dito personeel. Op deze wijze kom ik al 29 jaar graag bij "mijn" tandarts.
Goede behandeling prettige sfeer
Prettige en heldere uitleg
redelijk goed getimed
korte wachttijd
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!