Er werd zorgvuldig de tijd genomen betreffende mijn klacht.
Een goede behandeling met kennis van zaken. Zoals dat al jaren van deze tandarts wordt verkregen. De heer Selker heeft in al zijn werkzame jaren altijd oog blijven houden voor de mens achter de patient.
Voor ons is er eigenlijk niets veranderd. Dezelfde tandarts op een mooie nieuwe locatie.
fijne en prettige praktijk
Positief, geen lange wAchttijden, goed verzorgt. Nadeel dat er geen gratis parkeren meer is kost extra geld voor de patiënten.
Tot op heden geen negatieve ervaring. Enige punt van kritiek (al is ook dat een groot woord) is de toegankelijkheid van het centrum.
Geen enkel minpunt
vriendelijke mensen en netjes
Ben nog steeds tevreden over Dr. Schreuder. Hoop dat hij nog enkele jaren blijft doorwerken.
Afhankelijk van waar vrienden, bekenden, collega's wonen. Kiest eerder voor tandarts in de buurt.
je wordt snel en vakkundig geholpen in een klantvriendelijke omgeving
Goede en correcte behandeling. Zeer tevreden.
Snelle en vooral professionele hulp
Daniel heeft me heel goed geholpen. Ik ben doodsbang voor de tandarts, en wil normaal alleen door Selker geholpen worden. Maar Daniel stelde me gerust en was heel vriendelijk.
Moderne, vriendelijke, deskundige aanpak
We zijn al zeker 40 jaar client van Dr. Ruypers en erg tevreden.
Er kon op zeer korte termijn een afspraak gemaakt worden ( rond 16u gebeld, de volgende ochtend kon ik terecht om 10.30u). Ik werd goed geïnformeerd over de ingreep (wortelkanaalbehandeling) en de kostenen prima geholpen. Overigens de behandelende tandarts was niet “mijn eigen” tandarts
vriendelijk ontvangen
prettige behandeling
Vriendelijk, deskundig en modern/van deze tijd.
professioneel!|
Je wordt vriendelijk ontvangen en de wachttijd is minimaal.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!