Vriendelijk personeel en goede begripvolle tandarts
Afspraken zijn op tijd en goede adviezen
Heb een nieuwe prothese laten maken, en het resultaat is uiteindelijk geweldig!
Prettige behandeling, goede uitleg en handige tips.
Fijne tandarts. Mooie schone vriendelijke wachtruimte. Geen lange wachttijden De meisjes van de receptie zijn vriendelijk
Als ik tussen de halfjaarlijkse controles problemen heb kan ik diezelfde dag nog worden geholpen door een collegs. Heel fijn!
Kon er snel terecht. Vriendelijk geholpen door deskundig personeel. Ingang pand kon beter worden aangegeven.
adeqaat. zakelijk.
Ik ervaar THC Geleen als prettig. Ik ben iemand die niet graag naar de tandarts gaat (angst) maar toch ga ik elk halfjaar trouw naar mijn afspraken. Dit komt mede door de prettige sfeer die er is, en ook dat het gemoderniseerd is (ik kom al van kinds af aan in de Salmstraat, en vergeleken met daar is dit een hele vooruitgang!)
Op tijd en correct geholpen.
Na tussendoor afspraak. Ivm pijnklachten prima en vlug geholpen!
u bent klantvriendelijk. weet om te gaan met mijn dementerende vader.
snel ,vriendelijk ,en goed behandeld
De tandarts nam alle tijd voor mijn verhaal en heeft in overleg een goed behandelplan opgesteld.
heel mooi en verzorgt centrum
Professionele aanpak en uitstraling, daarmee tegelijkertijd iets te klinisch ten opzicht van "huispraktijk"
Alleen de weg naar boven was iets onoverzichtelijk, maar verder heel mooi, heel behulpzaam, legde alles constant uit. Dik tevreden
Snel aan de beurt, vriendelijk, duidelijke uitleg over behandeling
Tijd van afspraak nagekomen. De werkzaamheden waren van te voren bekend en accuraat afgehandeld. Vriendelijke mensen.
Vriendelijk en vakkundig en tijd voor de klant
Het is allemaal netjes en georganiseerd in de praktijk. Na aankomst word je relatief snel opgeroepen. Tevens is de tandarts professioneel, behulpzaam en doet haar best om het de patient zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!