geen aanmerkingen
Punktueel, goede ontvangst en vak bekwame behandeling.
Fijne benadering vzn assistentes en tandarts
Vriedelijk,klantgerichten gemakkelijk bereikbaar.
ik kom al mijn halve leven bij tandarts selker..dit zegt tochgenoeg
Patient is mijn 89 jarige moeder. Die kan niet met computers overweg. Ik reageer zoals ik zag dat zij het ervaarde. Behandelaar past helemaal bij wat mijn moeder nodig heeft. Rustig, kalm en goed uitleggen. Moeder is zelf tandartsassistente geweest. Fijne open ruimtes,vriendelijke receptie. Houden zo.
Deskundigheid, klantvriendelijkheid
Fijne behandeling door de tandarts en de mondhygieniste.Geruststelling voor mij die al heel lang niet meer bij een tandarts geweest was. Handige hulp bij vaststelling van de afspraken via internet.
Prima behandeling
Tot op de laatste behandeling vrijwel pijnloos, helaas was dat de laatste keer njet het geval door het zetten van verdovingen op de verkeerde plaatsen.
Fijne praktijk altijd vriendelijk en correct
Al jaren mijn vaste tandarts. Hele goede behandeling , goed overleg . Niet afstandelijk maar goed advies . Assistentes zijn ook zeer betrouwbaar en bekwaam. Tandarts en team gaan heel fijn met elkaar om.
Goede tandartsen, vriendelijk personeel, aagename ruimtes. Helaas een half uur moeten wachten.
Klant vriendelijk.
Laatste keer bij de heer Selker die met welverdiend pensioen gaat. Bedankt voor al die jaren van goede zorg!
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Zeer positief en zeer vakkundig geholpen
Aangename professionele omgeving, vriendelijke medewerker aan de receptie en professionele zorg door mijn tandarts die de eventuele behandeling en mogelijkheden met je doorspreekt.
Jullie zijn vriendelijk ik heb geen klagen
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!