De assistenten en vervangster Denise van standard Selker zijn geweldig, ze houden goed rekening met angst en bepaalde ziekten die ook meespelen bij de tanden
Professioneel, met een warme touch. Ik kom er iig niet met tegenzin.
Fijne tandarts!
Super!
Prettig centrum, licht en fris.
Gemaakte afspraken worden ruim van tevoren nogmaals gecommuniceerd.
Al;les is prima geregeld en de behandeling is heel klantvriendelijk.
prettige omgeving, ruime wachtkamer met veel lectuur, transparant degelijk uitziende behandelruimtes
Snelle respons, klantvriendelijk, kennis van zaken, goed advies.
vriendelijke ontvangst en snelle en goede controleafspraak
Goede snelle behandeling met moderne apparatuur
Goed geholpen
Snel, vriendelijk, efficient
Prettige sfeer.
Het is een lange weg voor je binnen bent. Als je dan binnen bent wordt heel vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen.
Deskundigen en vriendelijk.
Prettig contact, aardige rustige tandarts. Legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Omgang met kinderen is ook heel leuk!
goede service.beperkte wachtduur
Fijne opvang en uitstekende zorg!!!! Gezellige club!
Vaak ben ik laat aan de beurt. Soms lange dan half uur.
Alles is prima verlopen en prettige en goed geholpen.
Correcte behandeling aan de receptie.
Na 45 jaar vandaag de laatste keer bij Dr. Ruypers geweest. Het heeft ons allen heel wat bloed zweet en tranen gekost omdat we allemaal bang voor de tandarts zijn. En toch elke keer weer hartstikke tevreden naar buiten gewandeld. Dank voor de goede zorgen !!! En nu naar de volgende 45 jaar bij Dr. George :)
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!