meerdere keren geweest in verband met problemen etsbrug, steeds goed opgelost
Goede ervaring met nieuwe tandarts na 40 jaar tandarts Rutten hebben gehad.
Je wordt er super ontvangen. En alles is goed geregeld. Ga niet graag naar de tandarts maar dit is een hele fijne praktijk
Voorheen jaren en jaren bij tandarts Selker, nu opeens een dame als tandarts, vreemd maar achteraf zeer goede ervaring, prima tandarts!!
Professioneel en vriendelijk.
Communicatie matig waarschijnlijk door gebruik mondkapjes.
Zeer goed behandeld, kundig en vriendelijk. Het niet gratis en makkelijk kunnen parkeren vind ik jammer
jong team heel vriendelijk en bekwaam
Alles uitstekend geregeld volgens de Corona maatregelen, supervriendelijke dame aan de balie
Perfect geholpen . Goed rekening gehouden met Corona
Ik had om 16:15 de afspraak en was om 17:20 pas aan de beurt. Programma liep de hele dag al achter dus het was beter geweest als er gebeld was om afspraak te verzetten of dat ik een uur later kon komen. Met een 4 jarige een uur wachten zonder speelhoekje is ook niet handig. Baliemedewerkster ( niet die vroeger ook bij Selker werkte maar een ander) kon me niet zeggen hoelang het uit aan het lopen was toen ik het maar zelf ging vragen. Na aandringen om me op zijn minst te zeggen hoeveel personen er nog voor mij waren kreeg ik het antwoord 2. Zeker in corona tijd wil je toch niet te veel mensen in de wachtkamer? Dit is overigens de zoveelste keer dat ik moest wachten terwijl mijn oude tandarts selker in de andere praktijk altijd op tijd liep. Ik moest 6 weken wachten voordat ik een afspraak op een maandag kon krijgen. Dat is ook niet echt service. En er werd zelfs gedaan alsof het niet echt mogelijk was voor mij op maandags een tandartsbezoek te plannen. Dat is net mijn vrije dag. Tandarts was erg vriendelijk en kundig dus daarover geen klachten
Ondanks de huidige omstandigheden met corona, toch snel en goed geholpen
Wordt niet geluisterd naar patient Ik krijg de indruk dat er geld verdiend moet worden Dus weer nieuwe afspraak maken, terwijl het probleem direct opgelost kan worden
Normaal gesproken altijd goed geholpen in de praktijk. Laatste afspraak was totaal niet goed, 40 min moeten wachten in de wachtkamer, zelf na 20-25 min vertraging maar eens gaan vragen wat de stand van zaken was, niemand kwam vertellen dat de afspraak was uitgelopen. Baliemedewerkster gaf zelfs aan dat ze de afspraak vergeten waren.
Jullie geven aan om niet te vroeg te komen gezien Corona, maar ik heb wel 45 minuten moeten verblijven in de wachtkamer. Gezien Corona verreweg van ideaal.
Naar verwachting.
Goede uitleg over de behandeling - prettig gesprek. Bedankt.
Vanwege Corona goede maatregelen, alleen 2 keer vragenlijst moeten invullen, zowel online alsnog een keer in de praktijk. Beet j e overbodig. Doe het dan alleen in de praktijk.
Goedemorgen, gewoon goed zoals altijd ondanks de corona .
Werd goed opgevangen
Denize heeft duidelijk verteld wat er aan de hand was, en wat de gevolgde procedure bij de wortelkanaalbehandeling zou zijn; stap voor stap werd uitgelegd wat en waarom ze ging doen; echt Top! jammer dat ze de praktijk gaat verlaten; en hele goede tandarts die ik zeker ga missen.
Sinds enkele jaren patiënt bij Dr. Schreuder en nu dan bij een jonge nieuwe tandarts. In eerste instantie een beetje teleurgesteld dat de laatste afspraken niet meer bij Dr. Schreuder konden. Gelukkig was de nieuwe tandarts erg vriendelijk, gaf goede uitleg en was duidelijk. Wens Dr. Schreuder nog vele gezonde jaren toe, wens de nieuwe tandarts een heel succesvolle carrière.
Ik ga altijd naar dezelfde tandarts bij THC Geleen en wordt hier op een prettige manier behandeld. Ik ben zelf erg bang voor naalden, maar mijn tandarts helpt mij hier heel goed mee en brengt mij op mijn gemak.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!