postief
Prettige team met vriendelijke benadering. Nette werkplek. Juiste aandacht en uitleg over status gebit.
Hele rustige duidelijke behandeling! Erg fijn om niet uren bloedend na een tandartsbezoek naar huis te gaan!
Lees hierboven.
Op tijd, correcy en vriendelijk.
Mijn eerste ervaring na de periode Selker was niet goed. Ik hecht toch aan een vaste tandarts. Dit heb ik ook kenbaar gemaakt. Nu ben ik naar tevredenheid client bij Dhr. George.
Goed geholpen, lieve man, had me van tevoren druk gemaakt, maar was niet nodig
Goed geholpen
Ik ben al jaren cliënt bij THC EN MOET ZEGGEN; tot volle tevredenheid. Professioneel en kundig. Ik heb alle vertrouwen in de behandelaars.
Afspraken vaak verzet, 2x verzet, waarvan 1x toen ik er al was. Vorige keer werd afspraak ook op de dag zelf verschoven. Afspraak bij andere tandarts dan afgesproken en er wordt niet gezegd door wie je behandeld wordt. Geldt ook voor mondhygieniste. Al meer dan 30 jaar klant en voorheen altijd behandeld door dezelfde tandarts waardoor er een bepaald vertrouwen groeit. Er is nu geen gevoel van vertrouwen.
Bij deze kan ik u zeggen dat ik zeer tevreden ben met uw benadering van mij als klant in het geheel en dat ik iemand u zal aanraden dank u wel.
Kundige en vriendelijke tandarts, vriendelijke receptie, alleen was mijn vrouw fout geïnformeerd over het tijdstip van mijn afspraak, waardoor ik 2x ben moeten komen.
Buiten dat ik kwartier moest wachten was alles prima!
Mondhygiëniste en tandarts zorgvuldige en deskundige aanpak. Wachttijd tussen beiden iets lang ,circa 20 minuten en de stoel gelegen. Details over wachtruimte; ontbreken van zeep, handdoekjes en ontsmettingsmiddel op toilet.
Ontevreden
Bekwaam en vakkundig personeel
Heb bezoek als prettig ervaren. Vriendelijke en behulpzame baliemedewerkster. Geen wachttijd, kon op geplande tijd naar de behandelruimte. Zeer vriendelijke tandarts en assistente. Alles werd goed uitgelegd en er werd goed aangekondigd wat er gedaan werd.
Korte wachttijd Zelfde dag waarop ik belde mijn voortand nog gerepareerd Er werd gevraagd of ik een verdoving wou. Niet nodig, maar ik stel de vraag op prijs Dus zeer tevreden
Helaas voelden we ons overrompeld. We zijn jarenlang bij Jan geweest.Nu deze weg is moeten we wennen aan een andere werkwijze. Het zou fijn geweest zijn als we van tevoren op de hoogte gebracht waren. Nu voelden we ons voor het blok gezet met als gevolg een hoge rekening.Jammer,we vonden het erg rommelig.
Voor de derde keer in 2 jaren een nieuwe tandarts zonder dat ik dit wist. Tandarts Cynthia heeft mij prima behandeld. Alleen hoop ik dat ik haar blijf behouden. Het is niet prettig stééds een andere tandarts te krijgen. Je wil toch een band opbouwen met een tandarts zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Gelukkig vind ik tandarts Cynthia een prettige arts.
Nette praktijk. Vriendelijk en professioneel!
Omdat ik een beetje doof ben. Is het mss aan te raden de geboorte datum te vragen aan de patiënt. Ik zat nl bij de verkeerde arts, omdat ik mijn naam verkeerd verstond. Verder prima opgelost.
Snelle en degelijke behandeling. Goed advies ontvangen, dat op een heldere manier werd uitgelegd.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!