Heel goed. Zeer tevreden.
Geen opmerkingen
aardige assistentes/ telefonistes! Er wordt altijd wel naar een goede oplossing gezocht als het nodig was.
Geachte mw. Lindhout, u gaf aan dat parkeren bij de praktijk lastig is. Als tip kunnen wij u meegeven dat er ruime parkeermogelijkheid is aan de andere kant van de dijk, op het havenplateau. Bij behandelingen boven de € 250,-- krijgt u een begroting van ons. Maar u kunt ten alle tijde informeren naar de kosten van een behandeling. Met vriendelijke groet, Kliniek voor Tandheelkunde Tholen
Graag zou ik zien dat bij tandsteen verwijderen er een stuk voorzichtiger wordt gedaan omdat mensen zo als ik ,met een wat ouder dus vaak gevoeliger gebit,dit niet zo als aangenaam ervaren.Ze zeggen vaak wel voorzichtig te werk te gaan ,maar helaas merk ik er vaak weinig van.
Omdat ik voor 2 vullinkjes niet verdoofd wilde worden, lag ik 10 minuten voor niets in de stoel te wachten. jammer, want is tijdens werktijd en die is ook kostbaar.
top
Een hele prettige tandarts
Het enige wat ik niet zo fijn vind is dat er muziek aan staat. Het is fijn dat er ook een paar christelijke tijdschriften liggen
Ik ben nog met vervolg behandelingen bezig.
Een parkeerplaats vinden is niet altijd even makkelijk
Geachte mw. Bolier, u gaf aan dat parkeren bij de praktijk lastig is. Als tip kunnen wij u meegeven dat er ruime parkeermogelijkheid is aan de andere kant van de dijk, op het havenplateau. Met vriendelijke groet, Kliniek voor Tandheelkunde Tholen
tandarts Lewiszong stelt ons op ons gemak. hij maakt grapjes tussen door wat heel fijn is. Geeft goed advies en tips. (bv mbt beugel die wel / niet nodig is) komt erg kundig en eerlijk over. assistentes zijn vriendelijk. stellen ons op ons gemak. maken gezellig een praatje. en bv bij verdoven vertellen ze precies wat je kunt verwachten en kletsen je er zo doorheen. secretaresses ook altijd vriendelijk en bereid om je zo goed mogelijk te helpen. we zijn erg blij met alle goede zorgen!
Goed. Prima service. Je wordt op je gemak gesteld. Baliemedewerksters ook aardig en behulpzaam!
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.