Goed ze stellen je op je gemal
Uitstekende communicatie met de klant.
i v m temporomandobulairedisfunctie kon ik snel terecht als onderdeel van diverse behandeling.
Prima kliniek, afspraken op tijd, je zit nooit te lang te wachten, althans dat is mijn ervaring.
Kom er al jaren altijd aardige mensen en ik word goed geholpen
zeer goed opgevangen nadat ik kenbaar maakte zeer angstig te zijn super
“Ik kom er graag” is misschien een aparte opmerking over naar de tandarts gaan, maar als ik dan toch naar de tandarts moet... Ze plannen me altijd bij de zelfde tandarts in wat ik fijn vind want ik vind dat een hele aardige en sympathieke man. Ondanks dat het een grote praktijk is weten ze toch wie ik ben als ik binnen stap. Geen personeelsverloop bij de receptiedames, wat een vertrouwd gevoel geeft! Krijgt er duidelijke en eerlijke uitleg over wat er eventueel moet gebeuren van de tandarts, maar ook de assistentes en mondhygiënisten zijn vakbekwaam en nemen de tijd voor je.
Een schone, hygiënische omgeving. Genoeg lectuur om het (eventuele) wachten te veraangenamen. Ruim, helder, goede indeling. Goede poetshoek/annex toilet. Het belangrijkste; goed opgeleid personeel. Geeft goede informatie, adviezen en weten waar ze over praten.
Moderne kliniek met meerdere disciplines intern (mondhygiënist, kindertandarts). Fijne benadering en communicatie is prima! Wat ik minder vind; bij controle afspraken kunnen er niet gelijk behandelingen worden gedaan en dan moet je weer nieuwe afspraak maken en daar gaat soms lange tijd overheen.
Vriendelijk personeel. Goed en vakkundig geholpen.
Correcte en plezierige ontvangst door zowel baliepersoneel, tandartsassistente en de tandarts zelf. Rustige en pijnloze behandeling. Heldere toelichting daarna.
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Er wordt overleg gepleegd en uitleg gegeven. Wel moet ik meestal wachten voor ik geholpen word. Soms te lang naar mijn zin. Behandelaars praten over je hoofd over privé zaken.
Ik word altijd goed geholpen door vriendelijk personeel. Goede uitleg van wat de tandarts of assistente gaat doen en tevens krijg ik goede voorlichting.
Ik ben gepensioneerd. Heb in Tholen geen vrienden collega's of familie.
Prima.
Bezoek aan tandarts vanwege een vulling die uit mijn kies is gevallen.
goede ervaring
Duidelijke afspraken, op tijd aan de beurt en de behandelingen zijn kwalitatief uitstekend.
De omgeving is schoon en netjes. Het personeel is vriendelijk.
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.