Ben tevreden over de behandeling en hopelijk gaat het steeds beter met de prothese. Heb hem nog te kort om uitspraak te doen.
-Schoon- -zeer personlijk- -Duidelijk-
Ik moest afgelopen bezoek 25 minuten wachten. Echter had ik een afspraak om 11.20 werd ik pas om 10.45 binnen geroepen. Dit vind ik persoonlijk niet netjes. Je maakt een afspraak en je moet bijna een half uur wachten.. verder ging ik in de stoel zitten. En gaf de tandarts mij het advies om om het half jaar te komen vanwege de mondhygiëne.. maar had alleen tandsteen onder mijn spalkje beneden.. maar dat was normaal. Dus als de tandarts z'n uitspraak doet prima, maar nadat hij in mijn mond heeft gekeken en niet van te voren.
goede dienstverlening en behandeling
Goede en nette behandeling. Goed bereikbaar en fijn dat er een kindertandarts is
Fijne kliniek stellen je op je gemak!
Wij zijn klant vriendelijk goed ontvangen en de behandeling was ook correct
Als nieuwe cliënt ben ik zeer tevreden over deze praktijk. Mijn door een val beschadigde tand is weer helemaal netjes gerepareerd door tandarts Lewiszong. Ook de preventieassistente Marcella deed haar werk uitstekend.
Lange wachttijd voor afspraken
Een zes, laatste zeer lange wachttijd, 15:30 uur aan de beurt 16:15 klaar voor alleen een controle.
Goed ontvangst en korte wachttijden. Aardig personeel die je van te voren goed inlichten wat de behandeling inhoudt.
Netjes en snel geholpen. Gaatjes geboord met verdoving en totaal geen last nadien
Vriendelijk en behulpzaam
Het is een kliniek met deskundig personeel op alle lagen. Ze zullen qua planning altijd met je meedenken. In mijn geval als gehandicapte, ik kan er goed naar binnen en ze doen alle behandelingen in één indien het kan, i.v.m mijn handicap, helemaal top.
Netjes en vakbekwaam. helpen ook andere dingen direct op te lossen (spalk los aan achterkant tanden vastzetten)
Is ok
Vriendelijk, kundig en snel
Prima deskundige en snelle behandeling ervaren van tandarts Lewiszong. Het enige minpunt van de kliniek is dat er aan de gevel een stel versleten vlaggen hangen. Dat past niet bij de kwaliteit die binnen wordt geleverd.
Heb veel angst om naar de tandarts te gaan maar jullie helpen mij er ontzettend goed erbij. Angst gaat niet over maar door jullie ga ik nu toch.
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.