Fijne en goede behandeling
Goede duidelijke uitleg, denken met je mee
Ik wordt er blij van
Vriendelijke ontvangst,prettige wachtruimte Vriendelijke assistente,super tandarts Deskundige mondhygeïniste.
De balie dames zeer correct. Wachttijd vind ik altijd een crime, zoals overal kun je toch plannen in mijn tijd als project begeleider was de planning het belangrijkste Het parkeren is gewoon .....
Goede kliniek, met zeer bekwaam personeel. Wat beter kan is: tijd nakomen bij afspraak. Er moet vaak nog relatief lang gewacht worden. (meer dan 15 minuten!)
Vriendelijke mensen
Prima bekwame tandarts
Topbehandeling! Professionele mensen in een professionele werkomgeving.
vakkundige behandeling
Deskundig personeel (zowel de tandarts als de mondhygiënistes). Je weet waar je aan toe bent. Behandelingen worden van tevoren doorgesproken. Er wordt rekening gehouden met de financiële draagkracht van de patiënt.
heb altijd iemand anders aan de stoel, behalve bij de mondhygieniste dat is meestal dezelfde
Goede en snelle service
goede kwaliteit tandheelkunde, punktueel waar mogelijk. Handige mailservice voor afspraken.
Doen veel voor patienten
Fijne ontvangst receptie, tandartsassistente werkt correct en is goe op de hoogte. tandarts is erg precies in zijn werkzaamheden.
Mooie praktijk, proffesioneel, wel veel te druk.. vaak 3 maanden wachttijd voor een afspraak te kunnen inplannen.
Laatste bezoek is er niet echt gereageerd op een opmerking van mij over een pijnlijke hoektand. Ik ga dus snel een nieuwe afspraak maken.
alles prima geregeld, aardige en goede behandeling door receptie, mondhygiëniste, tandarts en assistente
Goed. Meestal prima ervaring. Deskundig
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.