Ik heb alle vertrouwen in de deskundige beoordeleing en behandeling van de beroepsbeoefenaar. De rustige benadering en duidelijke uitleg schept vertrouwen. Ik heb deze praktijk verschillende keren aangeraden bij mensen die niet meer naar een tandarts gingen/durfden
Ik weet alleen de naam van mijn tandarts niet had eerst altijd mvr. van der Linden sinds een aantal maanden heb ik haar vervanger een Belgische mvr. waarvan ik de naam vergeten ben. Wel ben ik zeer tevreden !
Ik ben bang voor de tandarts en zeker met het herstellen van gaatjes. Maar ik werd gerust gesteld en er werd verteld wat ze ging doen
De behandeling begon exact op het afgesproken tijdstip en dat is aan het einde van de morgen een applausje waard. De behandeling duurde ook exact zo lang als vooraf aangekondigd. De complimenten van mijn vrouw voor het er weer prachtig uitzien van mijn gebit zijn voor de behandelend tandarts.
Het probleem werd snel opgelost.
ik ben tevreden over de behandelingen.
Ik ben al jaren heel erg tevreden over tandarts Robert Bodaar. Heel kundig en altijd een luisterend oor.
Zeer positieve beoordeling is zowel op mondhygieniste, klinisch prothese technicus als op de baliemedewerksters van toepassing.
Plezierig ,rustig en op tijd geholpen ook voor iets wat snel ertussen kwam
Prima in orde
Prima geholpen.Zeer vriendelijk.
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!