Fijne persoonlijke behandeling. Ik kom al jaren vertrouwd bij Robert Bodaar
Tandarts Ouwehand als zeer prettig ervaren, goede uitleg en klantvriendelijk en bedreven in haar vak. Vriendelijk voorkomen en zelfs ook nog humor.
Ik ben zeer tevreden over tandarts Bodaar. Het gebouw waar de praktijk zich in bevind vind ik erg ouderwets (somber)overkomen. Ik vind het geen frisse, moderne uitstraling hebben. Dat was ik nl wel gewend van praktijk de Tienden waar tandarts Bodaar eerder zat.
Daar ben ik niet echt blij mee Over gegaan van dhr van Gent Naar een Portugese dame Bij het maken van de afspraak te horen gekregen dat het nog niet bekent was wie onze arts ging worden. Dit was geen goede communicatie Van u organisatie. Beste jongen die mij nu geholpen heeft daar niet van. Maar ik heb er wel moeite mee hoe dit gegaan is.
prima zo door gaan
Mevrouw van de Linden is een hele fijne, kundige vrouw. Ik ben blij dat zij al jaren mijn tandarts is en ben bang dat als zij ooit stopt er geen andere tandarts is die haar zal kunnen evenaren.
Helaas staat Alex er niet bij. Ik was z’n eerste patiënt. Prima behandeling.
zoals altijd volledig vertrouwen van tandarts vd linde. deze keer gaf ze alleen minder informatie dan normaal
te veel verschillende tandartsen met niet goed in de nederlandse taal dus moeilijk te verstaan
Ben daar al meer als 40 jaar klant. Als ik dus niet tevreden had geweest, was ik al lang een andere tandarts genomen. Vind dat ik een goede persoonlijke band met Mevr v.d. Linden heb.
Volgens mij wordt een systeem gehanteerd van een controle per half jaar. Een keer per jaar zou volgens mij, zeker bij rustige volgroeide gebitten, ook moeten kunnen.
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!