Mw van gist staat er nuet.bij en die heb mij behandeld.
zeer tevreden snelle behandeling
zeer goed behandeld
Vriendelijkheid door de behandelaar is bijzonder en ook van de assistente.
Sinds jaren goede ervaring met de tandarts Bodaar.
Ik ben tot nu toe steeds goed behandeld door R. Bodaar Ben tevreden over de uitleg als ik iets vraagt.
Heel vriendelijk behandeld en nog nooit problemen ervaren.
Zeer goede ervaring. Geen wachttijd Alles Oke
De wachtruimte ziet er smoezelig en vies uit met lekkageplekken op het systeemplafond en afgetrapte deuren en plinten en posten waar geen verf meer op zit. Geen visite kaartje voor de praktijkruimte die wel netjes is.
Uitstekend. Geen achternamen bekend maar ik ben geholpen door Petra en Willemijn.
Wij zijn zeer tevreden, dit was onze eerste kennismaking met uw praktijk. De tandarts die ons heeft geholpen wordt niet in de lijst genoemd. Hij heet Alex, achternaam heb ik niet onthouden. Zeer vriendelijke meneer die. Hij heeft telkens duidelijk gecommuniceerd wat hij ging doen.
Alles verliep zo als ik voor ogen heb gehad.
Goede en vriendelijke tandarts Alex
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!