Altijd rustig en de tijd voor je nemen. Zeer fijne tandarts Bodaar!!
goede ervaring,en altijd wordt goed geholpen,en zew zijn heel erg vriendlijk.als er problemen zijn met gebit altijd welkom.Wij komen er al jaren,vroger bij van gendtb al.
Netjes
Fijne tandarts
naar de tandarts gaan is verschrikkelijk. maar de tandarts zelf is prima.
Je wordt altijd netjes geholpen door iedereen Ga zo door met alles !
Ik ben 2 jaar al patient bij jullie, heb het gevoel dat het zeker niet hygiënisch is. Assistentes niet klantvriendelijk, voor alles wordt er een nieuw afspraak gemaakt. maar dit is wel ten koste van mij gelf
Snel en correct geholpen om tot een afspraak te komen
Prima behandeling en ontvangst
Deskundig, vriendelijk, bereikbaar.
Correcte benadering. De praktijk is voor mij na 45 jaar wat afstandelijker geworden. Men kent je niet als persoon tijdens het contact. Maar ja, dat is de consequentie van groei en veranderingen.
A. Capdevila Franquesa is een kundige nauwkeurige tandarts die prettig in de omgang is.
Heel snel geholpen
prettige tandarts en personeel
Vreemd is dat de balie pas bezet is vanaf 8:30 terwijl de tandarts al om 8:00 uur begint.
Deskundig en klantvriendelijk
De heer R.Bodaar is een zeer vriendelijke en bekwame tandarts.
Werd gebeld met de vraag of ik wat vroeger kon komen wegens een uitgevallen afspraak, dat was voor mij geen probleem en daardoor was ik direct aan de beurt. Prettige tandarts die duidelijk verteld wat hij gaat doen en een eerlijk advies geeft. Wel een nadeel dat voor een onvoorziene behandeling een aanvullende afspraak gemaakt moet worden die pas een maand later kan plaatsvinden. De agenda is altijd vol waardoor het lastig is snel een afspraak te maken, ook in gevallen met meer urgentie.
Deskundigheid, goede omgang en uitleg. Vooral met kinderen
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!