Vriendelijk en een schone omgeving er zou misschien iets aan het interieur gedaan kunnen worden updaten!
Keurig is alles georganiseerd, bevestigingen en herinneringen van de gemaakte afspraak. Keurig nette behandelingen, waarbij altijd aangegeven wordt wat er gaat gebeuren, zodat je niet voor onverwachte dingen komt te staan. Chapeau
Behandeling rustig aangepakt en ik kon zonodig een verdoving krijgen als de pijn te erg werd.
Er wordt plezierig en correct voor, tijdens en na de behandeling gecommuniceerd. De behandeling zelf is vlot en vakkundig.
Mijn ervaring is al veel beter dan met mijn vorige tandarts. Snelle service, goede tandarts en een aardige tandartsassistente.
Al jaren tevreden over mijnheer Bodaar.
Prettig bezoek. Met geduld en zorgzaamheid behandelt.
Goed en zorgvuldige behandeling
top
Prima, netjes en correct geholpen. Geen lange wachttijden en corona proof!
Ik vind het prettig dat er uitleg wordt gegeven tijdens de behandeling van de volgende handeling in het proces. Bij mij kes bijplakken.
Tandarts van der Linde is gewoon een geweldige tandarts en verder ook fijne praktijk
Ik begrijp dat het moet in verband met COVID-19 risico’s
tandarts aleix en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. Zij luisteren naar de patiënt
Ik ben nu wel zo'n 25 a 30 jaar client/patient bij tandarts v.d. Linden. Dat zegt wel heel veel denk ik. Voor mij is het allerbelangrijkste: welke tandarts tref ik. Zij gaat binnen niet al te lange tijd stoppen en krijg ik dan weer een vaste tandarts of wordt dat door jullie bepaald. Een aanbeveling is wel duidelijk, maar voor hoe lang.
Mijn afspraak ging goed bij de tandarts. Echter vond ik de baliemedewerkster niet vriendelijk. Mevrouw mag best de klanten vriendelijk ontvangen waardoor je welkom voelt.
Volledig coronaproof
Fijn en deskundig team! Avondopening op dinsdag heel handig. Veel geduld met kinderen.
Ervaren prettige tandarts samen met nienke zijn assistente.
Goede ontvangst.Aardige assistenten.Fijne tandarts.
Deskundig. Vriendelijk personeel
Ik was direct aan de beurt, vlot geholpen en goed geadviseerd. (Wel of geen verdoving) Zoals beloofd was het boren niet lang dus verdoving niet nodig.
Altijd prettig behandeld
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!