rustige benadering en behandeling
Lieve professionele tandarts en allemaal fijne mensen in de praktijk.
Geweldige tandarts en mondhygenïste. Zowel Willemijn en Joyce beide vakvrouwen. Stellen je altijd gerust en zijn heel aardig, klantvriendelijk en kwalitatief zeer goede tandzorg. Aanbevelingswaardig.
Mijn assistente en tandarts waren gewoon vriendelijk en goed. Mijn vrouw heeft 40 minuten flink pijn geleden bij een (nog nieuwe?) assistente. Daarom de wat lagere score.
Ik ben heel tevreden ko
Het begint bij de balie en eindigt bij de controle
de medewerkers hebben mij op persoonlijke basis hun hulp aangeboden
Vriendelijke assistenten zowel aan de balie als aan de stoel, schoon, en ik heb veel vertrouwen in mijn tandarts Robert Bodaar.
Balie medewerkers over het algemeen goed. Als het mis gaat, redt Ellen altijd alles,
Netjes geholpen zowel assistent en tandarts. Alles goed uitgelegd wat ze gingen doen. Hele fijne tandartspraktijk.
Ik word altijd prettig en professioneel behandeld. Er wordt duidelijk verteld wat er moet gebeuren en de tandarts denkt ook met je mee. Fijne en frisse ruimte.
Fijne tandarts, bij de balie een medewerker erg onvriendelijk
Duidelijk en klantvriendelijk geholpen door ervaren tandarts en assistente
Ik was blij dat ik zi snel terecht kon. 25 minuten langer wachter na afgesproken tijd is iets minder prettig, maar ik ben van een generatie die dankbaar is voor dat je geholpen wordt. Verder ging het vlot.
Prima informatie over behandeling vooraf, tijdens en achteraf.
Rustige, deskundige tandarts, grondige contrôle, en goede assistentes.
Niemand aan de balie, ik heb ook helemaal niemand gezien tot ik binnen geroepen werd.
Rekening gehouden met mijn mogelijkheden tot een afspraak te maken Op tijd geholpen Vriendelijk
Vond het enorm fijn. Heb toch een flink verleden met tandartsen waar ik ook een tandartsangst heb ontwikkeld. Ik keek er wel tegenop maar ze waren echt super!
Goed duidelijk en vriendelijk wordt er gecommuniceerd.
Snel en goed uitvoert
Ze zijn erg kundig wel duurder waar ik eerst woonde je moet altijd bij betalen naast de verzekering
Met 2 maten meten bedoel ik. Wij als klanten moeten ons aan de corona regels houden. De wc mag niet gebruikt worden. Maar tijdens het wachten in de wachtkamer zie ik rond 16:30 wel een bezorger binnenkomen om 2 doosjes tandarts spullen te brengen: zonder handschoenen, zonder mondkapje, zijn gegevens worden niet genoteerd, temperatuur word niet opgenomen...en deze meneer mag wel van de wc gebruikmaken. Daarnaast kreeg ik geen begroting voor ik behandeld werd wat wel afgesproken was. Het is niet mijn verantwoordelijkheid thc te helpen herinneren. Er zijn dus wel verbeterpunten. Los daarvan is het personeel wel oké.
Deze ervaring is mij goed bevallen
Goed geluisterd naar mijn klachten. Uitstekend behandeld met direct merkbaar resultaat. Heel aardige en vriendelijke mensen.
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!