Druk in de wachtkamer, maar werd op tijd binnen geroepen.
Vriendelijk personeel en zeer professioneel
Ik ben prettig geholpen. Er is veel aandacht voor pijnbestrijding, en er wordt uitleg gegeven over de behandeling. Aan de balie zijn ze vriendelijk en duidelijk. Je krijgt je afspraken op de mail.
Eerste kennismaking met mijn nieuwe tandarts, tevreden, geeft vertrouwen.
wordt altijd goed en vriendelijk geholpen
op tijd en snel geholpen
Super vriendelijk
Zie boven
Ik had kiespijn, kon dezelfde ochtend nog terecht. Tandarts Alex luisterde goed, was open en eerlijk over wat nodig was. Blij dat ik de keuze kreeg en had ale vertrouwen in hem. Blij met deze tandarts.
Omdat mijn eigen tandarts op vakantie is, kreeg ik een vervangende tandarts. Dit was een aardige jonge vrouw. Ze heeft prima uitgelegd, wat ze heeft gedaan en waarom. Ook tijdens de behandeling gaf ze even tijd om de mond/kaak te ontspannen. De coronamaatregelen zijn goed geregeld. Helaas was er achter de receptie een assistente die geen mondmasker ophad. Als het verplicht is binnen een masker op te doen, geldt dat ook voor haar. En nee, ze was er niet alleen.
zie bovenstaande opmerking
Tevreden Goed vriendelijk praktijk
Prettige behandeling en snel aan de beurt
Deskundige afhandeling en vriendelijke benadering.
Wij worden altijd super geholpen door Alex. Hij is heel klantvriendelijk en vakkundig !
Niet tevreden bij de mondhygiënist. Deed heel ruw.
Prima,persoonlijk en toch professioneel
Voor de tweede keer geweest, de assistente was voor de tweede keer bezig met andere dingen waardoor water niet goed afgevoerd werd waardoor ik het gevoel gehad dat ik in het water stikte. Tot 2x toe heb de instrumenten uit mijn mond weg moeten duwen. Ook de tandarts leek geen rekening met mij gehouden. De assistente sloeg voor de tweede keer met de slang van de afzuiger in mijn gezicht zonder sorry te zeggen. Kortom ze houd geen rekening met de patiënt. De vorige keer was het ook bij deze assistente, ik wil een andere assistente en tandarts de volgende keer. Als dit niet lukt dan ga ik weg bij deze praktijk.
fijne bejegening
Prettige sfeer in de praktijk, we worden altijd snel en vriendelijk geholpen. Kinderen gaan er met plezier naar toe. Signaleert vroegtijdig mogelijke problemen en verwijst door naar specialist indien nodig.
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!