Ben altijd netjes behandeld
Duidelijk uitleg. Heel vriendelijk
De tandarts waar ik mijn afspraak mee had was/is heel vriendelijk en denkt mee met de patiënt. Enigste wat mij tegenvalt zijn de receptionisten ze komen niet altijd professioneel over alhoewel ik niet voor hun kom.
Een fijne tandarts en assistenten. Ze zijn allemaal vriendelijk.
Kom er hooguit 2x per jaar.lastig om reëel te kunnen beoordelen.
Ben zeer tevreden over de behandeling.
klantvriendelijk en deskundig
Enkele mnd geleden verhuisd naar H.I.Ambacht. Na 40 jr. bij dezelfde tandarts geweest te zijn was het spannend om naar iemand anders te gaan. We kwamen voor t eerst bij tandarts Alex. Het was een goede ervaring. Ook was het fijn dat de behandeling duidelijk besproken werd zodat je weet wat er gaat gebeuren. Ook de medewerkers van de praktijk zijn erg aardig en wordt je redelijk op de afgesproken tijd geholpen.
prettige omgeving en behandeling
Je wordt rustig ontvangen, waardoor jezelf ook rustig blijft
Dit moet je niet als verplicht stellen hiermee haal je de waarde van de vragen naar beneden
Vriendelijk, deskundig/vakkundig en in staat om mij over mijn angst te helpen.
Soepele organisatie, vriendelijke dames achter de balie, prettige ervaring in de behandelkamer.
Had een onverwachte afspraak om 18:00uur Snel geholpen en snel weer klaar. Zowel tandarts als assistente heel vriendelijk altijd en duidelijke uitleg
Zeer kundige professionals ik ga altijd met een lach naar buiten!
Goed geholpen
Medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam. Er wordt zowel met mij als patiënt als onderling overleg gevoerd over de uit te voeren behandeling en helder uitgelegd waarom dit wel en dat beter niet.
Fijne mensen. Altijd vriendelijk en hulpvaardig.
goede service zeggen altijd wat ze gaan doen echt top ga zo door
Zie hierboven
Een hele fijne tanarts
Mijn gebit is goed gereinigd door de preventieassistent en de tandarts vind ik ook een fijn persoon en belangstellend
De kinderen waren ontspannen en kregen veel uitleg. Datzelfde ervaar ik, en dat is gezien mijn spanning voor de behandeling prettig.
Al heel lang te hikken tegen een wortelkanaalbehandeling, hierdoor 1 keer netjes afgebeld (Maandag een afspraak) zegt de dame je had 24uur van te voren moeten afbellen. Oja, wie had ik dan moeten bellen of had ik de voicemail in moeten spreken?? Hierdoor dus ook een rekening gekregen. Opnieuw een afspraak gemaakt, en weer een grote mond met ja jij wilde niet komen. Pardon? Ik heb net afgebelt en 100x aangegeven met dat ik bang/angst heb voor de behandeling. Ow ow meer kwam er niet vanaf! De tandarts zelf super duidelijk en heeft mij door de hele behandeling heen geholpen samen met zijn assistente. Heel dankbaar daarvoor!
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!