Alles goed verlopen
Ik kwam voor een kapotte kies, mooi gerepareerd, maar ook als extra alle tandsteen verwijderd. En dat bij een afspraak 3 uur ervoor gemaakt. Echt goed!
Goed, snel en vakkundig geholpen., zowel door de behandelenfe arts en zijn assistente.
Wij worden altijd vriendelijk ontvangen. De tandarts en assistente zijn beleefd en leggen duidelijk uit van te voren uit wat ze gaan doen. Onze tanden zijn veilig in hun handen!
Ze zijn altijd vriendelijk
kundig tandheelkundig centrum
zeer rustige, vriendelijke en fijne behandelaar + assistente
Wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen, geven goed advies
Was weinig tijd voor me om een beslissing te nemen en na drie weken nog geen offerte. Bezig meerdere mensen te gelijk te behandelen.
Ik ben meestal nog geen 20 minuten in het gebouw. Na een paar minuten wachten word ik vaak naar binnen geroepen, en voor ik het weet sta ik alweer buiten na mijn controle.
Ben al heel lang klant, maar ondanks dat het "de tandarts" is altijd goede ervaring vriendelijk ze onthouden persoonlijke dingen die je verteld hebt altijd alle tijd voor je, zijn eerlijk en oprecht het wordt BIJNA leuk om er heen te gaan.
Keurig geholpen door de nieuwe tandarts (voorheen mevr. van der Linden)
Prima, behandeling uitstekend
nvt
Vriendelijk, duidelijk, sociaal, leeft/ denkt mee met de patient.
Goede behandeling
Na vele jaren angst te hebben gehad voor de tandarts, is deze compleet verdwenen. De rustige , duidelijke uitleg, is de angst weg. Het gevoel dat je mee kan beslissen over een behandeling geeft een fijn gevoel. Er wordt niets gedaan als je ( na uitleg) het niet wil.
Hele goede tandarts stelt je echt op je gemak en legt alles goed uit
Altijd netjes geholpen
Vriendelijke en kundige assistente, legde goed uit wat ze ging doen en hoe het zou kunnen voelen. Tandarts maar heel even gezien, vriendelijk. Gaf steeds de mogelijkheid om te stoppen met de behandeling als het me teveel zou worden.
Ik ben zeer goed behandeld
geen verdere commentaar
Fijne sfeer en vriendelijke behandeling.
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!